onsdag 22. juli 2009

GIN TONIC, TAKK!


Storesmurfen sitter under en parasoll og strikker i Porsgrunnbestemor sin hage. Den ungen herren er usedvanlig fornøyd med livet idag. Han skulle få nye støvler og vi gikk inn i en skobutikk med dette for øye. Vi kom ut med et par sorte Converse. Han har i tilegg vært i mine loppefillehauger og trygla seg til en t-skjorte som ikke er som skapt for en søt liten smurfegutt, men heller en relativt stor biker.. sort denne også.. den rekker han til knærne, og ja smilet går fra øre til øre. Han synes selvsagt at denne skjorten er som skapt for han..

( Han ser ut som Infernofestivalen neste..)

Nå sitter han der under parasollen og svetter. Han er av herretypen som ikke gidder å kle av seg bare fordi sola skinner gitt. Det er mye kulere og sitte her i dongeribukse og nevnte skjorte med dødningeskaller og torner... og svette litt.. Det usedvanlig søte er at gutten sitter og strikker på en ipodsokk. I rosa ullgarn. Han sitter under parasollen i sort bikerskjorte og strikker rosa sokk til den nye høyteknologiske dingsen sin som han er noe i nærheten av forelska i.

Jeg kommer ut med mitt lille strikketøy, og skal til å sette meg i stolen ved siden av da følgende utsagn kommer ut av munnen på min unge sønn:

- Ååååå det er så varmt mamma. Nå hadde det vært godt med noe kaldt å drikke! Nå hadde det vært deilig med en GinTonic!
- Eeehh? Hva er det du sier for noe?
- Jeg har lyst på GinTonic vel! Sånn med isbiter og sitron.
- Om jeg hadde gitt deg noe sånt, så kunne jeg jo ha kommet i fengsel!
- Hvorfor det?
- Fordi det er forbudt å gi Gin til barn!
- Ååå, hihi.. Gin er jo alkahol, det glemte jeg helt! Jeg mente jo at jeg ville ha TONIC! Med is og sitron. Det pleier jeg å få hos pappa.
- Åja. Men jeg tror ikke bestemor har hverken gin eller tonic. Så du får gå å ta deg et glass vann.
- Neeiii.. det var ikke helt det jeg hadde lyst på nå da.
- Da får vi sitte her å strikke litt istedet da.
- Ja, vi får vel det..

(Bilde: flickr)

3 kommentarer:

Agneta sa...

Vi ler her i regnværet!

Mykstart sa...

Agneta. Så fint! Og så kjekt at du er innom her! :-) Juhuu!!

AstridVU sa...

Fantastisk! Jeg kjenner jeg grugleder meg litt til barna våre blir så store at de skal finne sin egen stil, sin egen vei og ikke bare velge mammans trygge, gode vei :) Og gutten din høres kanonkul ut! Strikketøy og nagler...