tirsdag 29. september 2009

OVERDOSER OG NERVER

Hobbybokforfatter med deadline! Derfor litt stille på bloggen om dagen. Tilstanden veksklar mellom genial og skal vi sjå... heilt på tur? Tyttebærtur omtrent. Eg har no tatt ein overdose med omega3, det skal visst være så bra for nervesystemet seie mor mi. Og då er det vel sånn. Eg tok og en saftig dose nattlysolje som visstnok skal være bra mot PMS. Det har ikkje ho sagt. Det har eg lest. Eg treng nemlig ikkje PMS-tull på toppen av deadlinenerver. Måtte gud forby slikt.

Så no veit dokker ka eg drive på med om dagen. Kanksje får dokker ein bitteliten smakebit snart. Eller ikkje. Kanskje få vite navnet på boka og sånn. Eller ikkje. Men foreløpig har eg bare lyst å holde alt heilt for meg sjøl. Skummelt! Men gøy og. Ein vakker dag er eg ferdig. Rart det og.

No skal eg gå å ta meg ein neve med b-vitaminer, bra mot nerver det og visst. Det har eg både frå mor mi og lesing.

6 kommentarer:

Neglecta sa...

Jeg håper alle omegaene og b'ene holder nervene dine i sjakk til deadline. Kjempespennende dager du er i for tida og jeg gleder meg til mer informasjon kommer! Lykke til på ferden, May!

Ina sa...

Masse lykke til, litt deadlinenerver skal følge med. Gleder meg masse til boken. Selv om jeg verken kan sy eller strikke :)

Anonym sa...

Heisann! Har fått øynene opp for bloggen din, og synes du skriver artig. Her kommer jeg sikkert igjen! Lykke til i arbeidet ;)

Berit sa...

eller hva med litt Riga Balsam. Hjelper mot alt.

Går så bra skal du se.

Mykstart sa...

Tusen takk alle sammen for kommentarer. Riga balsam... hmm skal sjå ka eg kan få fatt i.

sol sa...

Ny bok? Nå ble jeg nysgjerrig...håper vi får tjuvtite litt. Ha en fin helg!