søndag 6. september 2009

HUSMOR ELLER FAR SØKES!

Det skulle ha fantes en frivillighetssentral man kunne ringe til når det røynet på husholdsmessig. Et sted, fyllt opp med barmhjertige sjeler som bare drømte om å komme noen til unnsetning i kampen mot kanininvasjoner og annen styggedom. De som drømte om å være noens hvite tornado. De skulle få kommet til meg og fått oppfyllt sine drømmer. Lett.

De gangene man føler seg som alt annet enn hjemmets gudinne, men mer som en slabbedask av guds nåde, kunne man ringt og sagt:

- Hei, det er meg igjen her du, jeg trenger hjelp! Ja HJELP! Denne uken. Det kom brått på så veldig mye jobb med veldig sent kveldsarbeid. Hybelkaniner og andre udyr har fått leve sitt liv i fred og har formert seg noe styggelig. Og i morgen kommer Smurfene. Så på dagtid i morgen hadde passet supert ja. Send en hvit tornado, send en grønn en.. samme rakkern hvilken farge den har, bare den virker og har en viss kapasitet og styrke. Som kan fare over det hele, med tung hånd. Samt lage noen sunne enkle retter til de søte små. Og meg selvsagt. Henting av de samme søte hadde også vært utmerket. Vedkommende må gjerne synge, tralle og nynne uhemmet! Det gjør ingenting om vedkommende har varme hender og kan drive med litt nakkehåndspålegging og puste-med-magen-øvelser i samme slengen. Jeg har en superfin melongul støvsuger samt mopper av ypperste klasse. De ser av en eller annen grunn helt nye ut. Joda de virker, de gjør det. Helt utmerket faktisk. Jeg ønsker vedkommende velkommen med salutt, Smurfer og en hav av hoppende kaniner!

Hadde ikke det vært en strålende ide? Det synes jeg akkurat idag. Smurfene har så vidt jeg vet ikke allergi mot husstøv. Og herding av imunforsvaret er bra har jeg hørt?

bilde: flickr

4 kommentarer:

Neglecta sa...

Ønsker ikke alle barn seg kaniner da? Det må jo være drømmehjemmet! =o) Jeg har en mann som liker å være tornado innimellom og det har jeg ingen ting i mot. Kanskje du kan få låne han litt. Han har for øvrig varme hender også.

Mykstart sa...

Låner du bort mannen din du altså? Generøse damen. Noe du pleier å praktisere ofte? :-)

Neglecta sa...

Njæ, ikke så veldig ofte egentlig. I dag er han på tur med en gjeng damer fra et eldresenter *fnis* og jeg er føler meg svært generøs. Jeg vet ikke om han føler det på samme måte, hihi.

AstridVU sa...

Fine, fine Maydamen! Jeg smiler og koser meg og slurper kaffe og hikster litt og smiler enda mer, 'bare' fordi jeg er innom og leser dine innlegg. Dine Smurfehistorier burde kommet ut i bokform!

Og over til det praktiske; Jeg var en slik tornado i går - og det var intet mindre enn fantastisk deilig. Kaniner i fleng måtte bøte med livet, men da vi nå fikk nok en strålende solskinnsdag, så vet jeg at det er min belønning her på jord; Nyvasket hus og strålende sol! Og kaffe! Jadda.... :) Skal jeg sende over litt superpumakrefter?