tirsdag 1. september 2009

HELDIG

Eg vil berre sei det: Eg er heldig! Kjempeheldig!
Kvifor?
Eg er så heldig som har ein så kjempekjekk jobb. Tenk at eg har så kjekk jobb! Ikkje nok med det: Eg jobber også med nokken så utrulig kjekke folk om dagen. Dei på forlaget for ekempel, er så kjekke at eg kunne tenkt meg å jobbe heile livet med dei! Etterkvart har de sett meg i mine underligste fasonger. De har sett meg med verdens høgaste kneløft, breiaste smil og gjallande latter. De har sett meg på halvhøge fryktelig ustøe hæler etter at eg har vært på tilstelningar meg fri bar. SkilsmisseMay var ikkje så høg i løftet, meir snikande ullteppe. Trur rett og slett de har sett det meste. Og så heier de sånn på meg! Alle mennesker burde ein eller annan gang få sjansen til å være så heldig som eg er, å jobbe med så fine folk.

Er det fleire som jobber med kjekke folk?

PS: Eg presiserer at eg er freelancer/sjøvstendig næringsdrivande og derfor jobber mykje aleine. Derfor er det ekstra stas, bonus og julaften når de eg jobber med er greie. Litt 17.mai og faktisk.

6 kommentarer:

fru Storlien sa...

Det er så stas når du skriver nynorsk! Det er sååå fint.

Lene sa...

så velsignet du er som har et slikt miljø på jobben din...
Tenk hvor mange timer man tilbringer på jobb, da er det utrolig viktig at man har det bra der.
Ha en strålende høstdag!

Lene

elisabeth sa...

Jeg vil også jobbe med slike kjekke folk;)

Synline sa...

Jeg gjør det. Jobber med fine folk. Og jeg har prøvd noe annet, så jeg vet hva jeg snakker om.

Det er slik det burde være, men dessverre opplever mange at de ikke trives på jobb. Flere arbeidsplasser burde ta skikkelig tak i dette, for trivsel på arbeidsplassen gir økt effektivitet.

Selv merker jeg godt at jeg nå kan bruke all min energi ut til kundene. I stedet for å somle den bort på udugelig ledelse og annet herk ...

Berit sa...

Det er ikkje alltid det er kjekt på jobben, men når sjefen kjører halve byen rundt for å kjøpe glutenfri "hvit dame" (marsipankake for andre enn bergensere) så må ein jo innrømme at det er fint på jobben.

Mykstart sa...

Fru Storlien: Ja synes og at det er ganske stas. Det var slikt vi lærte på skulen, men som seinare blei litt borte. Kanskje eg skal skrive litt meir på nynorsk.

Lene: Jeg er, som jeg har tilføyet nå, en som jobber for seg selv.. og derfor er det ekstra stas å være på prosjekt med slike engler.

Molly: Der var du jo! Ikke forsvinn helt da. Finnes du et sted i verdensveven, så send meg en mail! Unner alle å jobbe med så kjekke folk!

Synline: Heldiggrisen du også!

Berit: Den sjefen høres ganske omtenksom ut vil eg sei! :-)