søndag 7. juni 2009

SPILLER STØRRELSEN EN ROLLE?

Skal man strikke spiller størrelsen på strikkepinnene helt klart en viktig rolle for hvor vellykket resultatet skal bli. I de fleste håndverksfag er det vesentlig om man stiller med rett størrelse på utstyret i forhold til jobben som skal gjøres. Jeg skal ikke konkludere på noen som helt måte, bare si at det er forskjell på bittelite og kjempestort. Alt til sitt bruk, og smaken er som baken. Skal vi si det slik? 

Her kommer en liten frekk søndagsvideo, slik at man kan avslutte helgen lett fnisende. Litt frekk, ikke mye. Tåles av de fleste. Vil jeg tro. Blir dette for sterk kost, har du valgt feil strikkeblogg. Helt feil. Knegg!

(Du må trykke på linken under skjermen, får ikke til å spille den av i blogspot.)

6 kommentarer:

Anonym sa...

Hehehe, me like! :D

fru Storlien sa...

haha, både høvdingen og jeg flirte hemningsløst.

Jakob sa...

En av de bedre innen sjangeren konfronterende journalistikk, May!

Mykstart sa...

plosiv: Me to!

Fru S: Jeg fniser og fniser.. for noen ansikter på damene.. og man kan jo tenke på seg selv, og hvordan man hadde sett ut i et slikt tilfelle.

Jakob: Skjønner godt de måtte alliere seg med en skuespiller for å klare å lese menyen så uanfektet..med det monsteret på låret.. :-) Fornøyelig er det.

Anemone sa...

Hei! Er det virkelig du som har laget strikkeboka Myk start??? Det er den mest fantastiske strikkeboka jeg noen gang har sett! Den er absolutt nydelig, helt skjønn! Bruker den hele tiden, har lyst til å strikke alt som er der, og holder selvfølgelig på med mange av de samtidig. Tusen tusen takk for en fantastisk bok! Du er en hverdagshelt!

Mykstart sa...

Annemone: For en hyggelig kommentar å få på en tirsdag! Denne skal jeg printe ut og henge på veggen, og se på når man føler man stanger hodet i veggen. Tusen takk. :-) Sveve sveve