onsdag 10. juni 2009

I GANG MED FOTOGRAFERING!

Jeg vil bare benytte anledningen til å meddele at jeg idag har pangstartet fotograferingen til den kommende SYBOKEN! Og jeg er lykkelig og glad for det. Sitter her med hauger med bilder av tre små vakre modeller. 

Det aller aller beste var likevel at de små pikene likte klærne så godt at de ikke ville kle dem av seg igjen etter endt innsats. Kan man få bedre tilbakemeldinger? Niks! Ikke jeg iallefall! Det nytter jo ikke at jeg og noen mødre liker klærne om ikke de klærne er tenkte rynker på nesen! 

Jippi! Jippi! Jippi! Dette var gøy!

4 kommentarer:

Linda sa...

Dette hørtes spennende ut! Hva slags type bok er det? Jeg ønsker gjerne velkommen en sybok for nybegynnersyersker med baby- og barnetøyoppskrifter (med GRUNDIGE forklaringer ;-) )! Og om boken også kunne informere om hvor man får tak i lekre, egnede stoffer som ikke koster skjorta, hadde det vært priceless! (Jeg har farta Oslo og Drammen rundt uten å finne noe særlig, bare jentestoffer ;-/ Kanskje det er nettet som er stedet?)

Neglecta sa...

Gratulerer, dette blir moro! =o)

May sa...

LInda: Det er en bok om baby og barnetøy, forhåpentligvis enkelt nok til nybegynnere. Grundige forklaringer.. prøver på det..men vet ikke om alle vil være enige til slutt. Det er alltid noen som ikke får det grundig nok har jeg oppdaget. :-) Her satses det på redesign, så ditt eget, familiens klesskap, loppis og Fretex er der jeg har hentet stoffer fra- gamle klær mao. Men jeg trodde Stoff og Stil hadde mye fint jeg? Ellers så er nok nettet et sted med bra ja..

Neglecta: Takk, ja..moro..:-)

Katarina sa...

Jeg gleder meg til den kommer:-)!!!!