onsdag 11. februar 2009

HVITE TING

Lillesmurfen gir seg ikke med å kalle sin edleste kroppsdel for pikken, og han gjør det med den aller største selvfølgelighet. Han ser ikke på meg med et frekt blikk som sier: Jeg vet jeg sier noe særdeles ulovlig, men jeg gjør det likevel fordi jeg skal teste reaksjonen din. Nei, jeg sier det helt selvfølgelig: Jeg er Lillesmurfen og jeg har pikk. (Det må du bare akseptere, mamma, jeg er dessuten hinsides stolt av den!)


På badet i dag, da vi skulle pusse tennene, ser han på meg og sier:
"Mamma, jeg har mange hvite ting på pikken min." 
"Hva er det du sier min lille venn, hvite ting på ...?" svarer barnets mor og lurer på hva i alle dager det kan være. Litt tidlig kanskje å få hvite ting der? Ubedt og raskere enn sin egen skygge trekker han stoltheten over bukselinningen og står der med den i fullt vreng.
"Se her, ser du alle disse hvite tingene? Hva skal dette bety?"

Kremt... vel.. det skal jeg si deg unge mann, det betyr at du trenger en dusj, hverken mer eller mindre. ( Jeg lover: Jeg kalte ikke tingene ved dets rette navn, selv ikke det latinske)  Vi får vaske lille brumlemann i kveld, for nå må vi løpe for å rekke bussen. Og du.. dette har jeg sagt deg før.. gutter på din alder sier tissen om p.. ... om den der. Nå husker du det, ikke sant?

(Sier han "pikken min" med samme selvfølgelighet i barnehagen også mon tro? Storesmurfen gjorde meg ganske flau en gang da han var mindre. Til Strengetante i barnehagen hadde han sagt likefremt: "Mamma kaller tissen min for kølle!" Jeg måtte innrømme at.. jo.. jeg hadde kanskje vært litt uheldig en eneste gang, og det ordet hadde falt helt ubetenksomt ut av munnen min....kremt.. Og så snappet han det opp helt av seg selv, k-ordet. Hun måtte for all del ikke tro at.. Blikket Strengetante sendte meg klarte jeg aldri å tolke. Jeg håper inderlig at den lille er mer diskret.)

6 kommentarer:

Blogger sa...

Hehe :-) Ser jeg har noen runder i vente... min prins er litt liten enda, men det kommer sikkert snart!

Måtte gå på gjenvisit for å se hvem du som kommenterte inne hos meg er for en dame, og dette ble jo en morsom visit :-)

I'll be back!

sjeroks sa...

du kommer med mange morsomme historier om dagene;) Morsomt å besøke bloggen din;)

Blogger sa...

Vil bare si fra om at du er lagt til blogrullen min - for dette var arti :-)

Ellers lurer jeg på om du har oppdaget at farven på noen av linkene dine er så lys at den forsvinner mot den hvite bakgrunnen. For eksempel mitt navn og "Legg inn kommentar"-feltet under her....

Mykstart sa...

Vivi: Jeg trodde at det haddde noe med at jeg hadde mac å gjøre-- og så trodde jeg at det bare var her hos meg det ikke syntes. Jeg skjønner meg ikke alltid på slikt som dette. Har du noen blogspot hot tips?

Blogger sa...

Gå inn på "utforming", deretter på "skrift og farve". Så må du scrolle deg nedover for å finne ut hvilken linker som har slik farve. Et tips er jo og rett og slett endre alle der det står "et-eller-annet-linker" til samme farve.

Vet ikke om du ble noe klokere av dette jeg?

Blogger sa...

Korreksjon: de du må endre på, er enten "innleggsfotnote", "main link color", "farge for besøkt kobling" eller koblingsfarge! Foran disse ser du hvilken farve de er pr i dag, og da er nok en av disse hvit eller veldig lys. Da er det bare å klikke for ny farve og lagre.

Hvis dette ikke funker må du nok inn i "html-koden" og endre "hex-koden" bak "link colour"

Hvis du ikke finner ut av det, så legger du igjen en kommentar inne hos meg, så skal jeg se om jeg kan forklare bedre ;-)