tirsdag 18. august 2009

ØL ER SUNT FOR DAMER!


En av landets store aviser meldte i går at øl er sunt for damer. Ikke i for store daglige doser selvsagt. Man antok at det var hormonene i ølet som var bra for damene. Jaha? Men hormoner som er en velsignelse for kvinnesystemet.. blir vel katastrofe for herresystemet? Blir mennene fryktelig feminine av det mon tro? Eller litt? De fleste vet jo at for mye slikt ikke er bra for potensen, men jeg trodde det skrev seg fra alkoholen, ikke hormonene. Jajaja.. men dette skrev de ingenting om.. Så gutter, dere får leve i håpet så lenge.


Men vi jenter, vi kan svinge seidelen! Kan vi nå si at det å drikke øl er femi? Selv i halvlitersglass? Vi sier det sånn vi, man hyller jo tross alt i seg kvinnehormoner. Faktisk så var det vanlig å gi barselkvinner mørkt øl tidligere for å få futt på melkeproduksjonen, så noe må det jo være der. SKÅL!
Men husk da for guds skyld at det er aldersgrense på slike produkter!

foto: flickr

PS: Jeg har fått kommentar på innlegget på FB, og det er humlen i ølet som har en østrogenlignede effekt. Og derfor får menn som drikker mye øl pupper. Og kremt, det blir videre sagt at humle blir brukt for å kurere overdreven sexlyst. En skikkelig knock down for menn. Dette tror jeg det er få menn som vet gitt.. Men veldig bra ved menopause og pms.

3 kommentarer:

Anette {foreldremanualen} sa...

Uff, jeg ble rent øltørst av å lese dette.... ;-)
Gode nyheter for meg iallefall! :-)

Synline sa...

De får jo pupper, de mennene, hvis de drikker mye øl.

Så det er nok best at ølet går i oss damene ;)

Mykstart sa...

Anette: Ja øl er deilig!

Synline: Ja, der fikk vi svaret på det.. menn får pupper av øl..