torsdag 27. august 2009

DET FINNES MENN

Menn kommer i de mest fascinerende utgaver. (som kvinner) Utgaver du ikke i dine villeste fantasier trodde var mulig av skaperverket å kreere. Du-tror-det-ikke-før-du-får-se-det-typen. Eller høre det. De som du mister både munn og mæle av. Går det virkelig an? Men det er jo fascinerende da, hvordan det går an, og man kan jo humre, fnise og klaske seg på låra, så lenge de holder seg på avstand. God og betryggende avstand.

Hør på Dimitri, dette sjarmtrollet av dimensjoner, som oppriktig tror han er Guds gave til enhver kvinne på denne jord, som la igjen en beskjed til en utvalgt. Som han svært gjerne ville ha kontakt med. Har man ikke psykiske problemer før Dimitri kommer inn i ens liv, så får man det før man vet ordet av det. Kanskje den godeste skulle tatt seg et lite sjekkekurs? Eller begynt i behandling av et tyngre slag?

Du har kanskje hørt denne snutten før.. men den er vel verdt å spille en gang til. Kanskje du ser på mannen din med litt andre øyne i etterkant? Ikke så verst alikevel nei.. Hohoho!! Jeg tror jeg skal forbli singel en liten stund til jeg.


foto: flickr Understreker at bildet IKKE har noe med lydfilen å gjøre!!


0 kommentarer: