søndag 23. august 2009

GODT Å SE DEG

Vi er på vei hjem fra barnehagen, Lillesmurfen og jeg. Det er første gang jeg henter han etter ferien, han har vært en uke hos pappaen nå. Det er fint å se han igjen, kjenner jeg, der han trasker ved siden av meg i skogholtet så blid og fornøyd.

- Du, jeg er veldig glad for å se deg igjen nå, kjenner jeg.
- Jaa.. og jeg er veldig glad for å se deg i vanlige klær igjen.
- Men..men.. jeg pleier da ikke gå i så uvanlige klær?
- På ferien i Nord-Norge gikk du i veldig anderledese klær synes jeg. Jeg liker de vanlige klærne dine best, jeg.

Så går vi videre. Begge to glade, men mor lurer litt på hva hun egentlig har hatt på seg i ferien som har gjort sånt inntrykk på et lite barnesinn. Var det den aprikosfargete hettejakken fra nittitallet en gang? Eller er det all skautbruken han er skeptisk til? Noe er er det.. Men alt ligger igjen som ferieklær oppe i nord. Det blir et helt år til neste gang kan kommern til å se meg i dem igjen. Tror ikke jeg skal engste meg for om ferieklærne mine har gitt han traumer..

6 kommentarer:

Vigdis sa...

haha... og sånt får man alltid høre i ettertid, og ikke når man faktisk har på seg det som er rart...
tro om lillesmurfen har tenkt mye på dette? kanskje han bare kom på det da han så deg i vanlige klær igjen, kommenterte det og så glemte det igjen? stemmer for det siste ;)
ha en finfin søndag videre!

AstridVU sa...

Hehe - fra barnemunn, ja... :) Merker jeg ble veldig spent på din outfit på ferie. Mulig du må Outfit-blogge, sånn i etterkant? ;) Kos deg med lillesmurfen din du - høres ut som en bra kar!

Mykstart sa...

Vigdis: Ja gurimalla.. ein veit jo aldri.. men trur ikkje at han har lidd noen direkte overlast av min bekledning.

Astrid: Outfitblogge går nok ikke.. for alle ferieklærne mine ligger igjen der opp i nord. LIllesmurfen er en kjernekar, som sin bror.

fru Storlien sa...

han var jo grei da, som kommenterte dette i ettertid - da er det jo mer sånn "gjort er gjort".

Siw sa...

Hihihii - er jo i grunnen enig med lillesmurfen,da, May - i Nord-Norge GÅR du i anderledese klær! Litt skaut og forklær og gamle gensere, ymse bukser ... de skautene får ymse formål,og virker som pannebånd, strikk eller også skaut om hverandre ;) fargesammensetningene kan være temmelig ville og heftige for et følsomt (tydeligvis!) smurfesinn ... hihihihii!;)) For ikke å snakke om benbekledning! ..sko,tøfler, kalosjer, utgamle støvler .. du er min helt når det gjelder påkledning, for få er så frisinnede og våvede som du!Ikke sånn frekkas-våved, men sånn "alt er lov"-våved! ;) hihihihikst! :) Stor klem på deg!

Mykstart sa...

Fru Storlien: Jeg har lagt igjen en del ferieklær der oppe i nord. En del avlagte klær. Merkelige ungen, som kommer på så lenge etterpå.

Embla: Jeg digger å gå med skaut. Veldig. Tror jeg skal begynne å innføre skautet her i storbyen også! FInt at den Lille smurfen kan få deg til å hikste da! Klem!