torsdag 9. april 2009

UTROLIG STOR!

Riktig så fornøyelig påskeunderholdning er det å lese hvilke søkeord folk ute i verden har brukt, for så å havne på min blogg. Jeg har en bestemt følelse av at ikke alle er like fornøyd med å bli servert myksstart som forslag for sine innerste drømmer.


Mange søker på myk ditt og myk datt, og de havner nok mye sannsynlig  på rett sted. Men så, et stykke nede på listen begynner det å skje saker og ting. Det røffer seg til en smule, noe bortimot frisk hverdagspoesi, vil jeg si, for den som har sansen for slik. Slik står det skrevet:

43. søte små korsstingsbroderier
44. utrolig stor pikk

Er det rart at jeg krøller meg av latter på sofaen? Jeg ser for meg vedkommende som sitter der foran skjermen, og ønsker intenst bilde av en utrolig stor en... og så dukker det opp bilder av strikkete babyklær. Finnes det større turn off? hehe.. Utrolig stor påskehilsen fra meg.

3 kommentarer:

Blogger sa...

Hehe :-) Så utrolig moro :-) Hvor var det du fant dette, og hvordan gjorde du det?

Mykstart sa...

Så kjekt å høre fra deg igjen da!:-)
Dette her kommer fra http://www.google.com/analytics/

Du registrerer deg, og legger inn koder i bloggen osv.. En gang om dagen blir det oppdatert. Jeg trodde først at jeg hadde gjort noe feil, siden det ikke ble oppdatert forløpende.. Så ha tålmodighet til etter kl 24.00.

Du får oversikt over det meste av trafikken som rører seg på siden din. Hvor kommer de fra, fra hvilke sider trykker de seg inn fra, direkte.. hvor mange som vender tilbake osv. Hvor mange land.. tror jeg er oppe i nærmere 30 land nå. LItt rart, siden det ikke hadde falt meg inn å gå inn på en Indisk blogg..

Jeg må innrømme at det ikke bare var "utolig stor pikk" men også, "største p.." og bare "pi.." Du får sikkert noen søkeord ord du også etterhvert, siden du har noen halvsnuskete poster på samvittigheten. :-) Fortell meg om det. Fra en snuskeguri til en annen.

Blogger sa...

Hehe :-) At du skulle være så utrolig "P...fokusert", var nytt for meg ;-)

Har analytics, men har ikke sett ordentlig på hva de tilbyr, så nå skal jeg gjøre det :-)