onsdag 1. april 2009

KVELDSRAPPORT FRA VERDENS ENDE


Er det rart at man blir glad av å være her? Slike omgivelser blir man inspirert av, blir man det ikke her, blir man det ingen steder. Jeg fant en liten venn i en krok idag, han stod å ropte på meg, få være med i boken din da!! Jeg vil jeg vil!! Selvsagt får han  bli med. Han ble forlatt for flere år siden av sin lekekamerat, som visstnok ble for voksen for han. Nå har jeg bestemt meg for å lage en kjæreste til han, det får da være måte på å være ensom. Du skal se det blir barn også, når kjæresten kommer på banen. Dere skal få hilse på han etterhvert, men jeg sier ikke når. 

Pushild vil også være med, når hun vil ha kos setter hun seg rett oppå tastaturet, helt til det begynner å komme rare lyder i det. Da setter hun seg i vinduskarmen og nyter utsikten. 

Jeg gleder meg over at jeg skal være her i enda flere dager. O lykke!

Ps. Vi må gå på utedoen i kveld også, silikonen må tørke til i morgen tidlig. Ikke fullt så gøy å gå på utedo i mørke natten. For mørk det blir det her ved havet, ikke mange gatelykter å se. 

8 kommentarer:

Annepanne sa...

Idyll! En Knut eller Kåre du har truffet nå? Eller en Anton kanskje?

Mykstart sa...

Knut og Kåre var jo med i Myk Start, så nei, det var ikke dem. Anton, derimot.. det skal jeg notere. For kanskje var det nettopp han som stod der og lurte.:-)

tia sa...

Høres fantastisk ut! Og Anton er gull. Du planlegger altså en jente kjæreste (siden det skal bli barn) Ka med å heller velge guttekjæreste til Anton?? Feks Asbjørn. Så må de jo adoptere for å få famlie.... he he her kan det lages eventyr! Kjenner at eg blir rent inspirert... Vist det ikke passer kan du jo lett skifte ut Asbjørn med Asgjørg. Kos deg hos Herdis og hils!

Mykstart sa...

No trur eg det går litt over alle støvleskaft her.. Eg hadde ikkje planlagt bok om homofile kosedyr som skal adoptere. Tenk på den lange køen de måtte ha stått i da? Men kvifor ikkje? :-) Herdis helsar tilbake.

Mammadamen sa...

Hei, oi, så fint du har det der:-) Håper du har strålende sol i dag, som her hos meg og! Lykke til med skrivingen.

Siw sa...

Åh,May - det der er skikkelig hverdagsfryyyd!
Krøll deg godt til på skinnet ved vinduet med pus,og bare puust uuut!Sender frydefulle tanker og kos deg med å skrive! Her ble mange utropstegn,men kjenner at bildet traff midt i fryden :)

Jakob sa...

De beste tanker nordfra som oppdrives kan. Det er godt se deg puste.

Mykstart sa...

Mammadamen: Ja det er supert her selv om det er overskyet idag. Takk for lykkeønskninger!

Embla: Hverdagsfryd er helt rette ordet på dette stedet. Frydelfulle tanker mottas hvor som helst og når som helst.

Jakob: Jeg puster godt her ved havet. Og takk.:-)