onsdag 1. april 2009

RAPPORT FRA VERDENS ENDE

Jeg har nå dratt til Verdens Ende for å prøve å være forfatter, og skrive på den nye boken. Store deler av Myk Start ble til her nede. Jeg er på besøk hos Fruen fra havet. Hun har et fantastisk hus i freden og roen, og jeg føler meg alltid hjertelig velkommen. Idag skinner solen og jeg er lykkelig.


Vi startet dagen med en tur langs havet i solskinnet, og sjekket om blåveisen hadde tittet frem. Det hadde den ikke, men vi kunne se bladene, så den er nok på vei om ikke så lenge.

Livet er herlig, selv om  dassen er tett. En rørlegger er satt på saken. Men pytt sann, det er utedo i hagen og solen skinner som sagt. 

Jeg skal spørre henne om jeg kan få ta bilde av det fantastiske badet hennes. Det vil iallfall shabbyelskerdamene like.

Men nå, tilbake til forfattergjerningen. 


4 kommentarer:

Annepanne sa...

Høres fantastisk ut, nyt det. Og måtte forfatterinspirasjonen komme flommende, så du skriver så blekket spruter. Gleder meg til boka kommer!

Pernille sa...

Hvis Myk Start ble til i disse omgivelsene, kan vi bare glede oss til det som måtte komme!! Krysser fingrene for inspirasjon og skriveglede

Mykstart sa...

Annepanne:Inspirasjonen har tidvis vært fryktelig til stede. Nesten hodepine på et tidspunkt. Ikke så mye blekk å spore, mer tastatur i fri dressur.:-)

Pernille: Takk for hyggelig melding. Ja kryss fingrene for meg, det hjelper! .. Jeg gleder meg jeg også til den kommer.

Anonym sa...

Hei:) For et nydelig badekar du drømmer om :) Har drømmen gått i oppfyllelse? Lurer på om du vet hvor man får tak i det? JEg tenger et badekar som er under 135 cm og det ser ut som om dette er passende .)

Kristine, krilohne@hotmail.com, kan du sende svar på mail?