tirsdag 21. april 2009

SINT OG SØT

Stakkars pus! Det er ikke til å unngå, går man fra konseptene, så kan man tidvis være en morsom opplevelse for sine omgivelser. Andres raseri kan tidvis være riktig så underholdende. Livet har dog lært meg, at det ikke er et direkte luretriks å fnise hverken høylydt eller forsøkt dempet, om man selv er deltager i konflikten. Har man derimot en viss avstand til raseriet kan man tillate seg å kroe seg så mye man vil. 

Jeg skjønner at noen ganger kan det være riktig så forløsende på raseriet å henge opp en svært rødglødende lapp. Ferdig med det. Eller? En ting er hva man gjør når adrenalinet koker over, men de blir jo hengende disse lappene. Så menneskene bak dem må jo synes at det var en veldig god ide? Trykk på bildet for å få det stort og leselig. Hihihi....

 
Bor du i blokk bor du nødvendigvis tett innpå en mengde mennesker som igrunnen ikke ønsker å bo tett innpå andre mennesker. De burde helst bodd i alene i skogen. Andre bor i blokk og tror de bor alene i skogen, og det gjør barna deres også. Disse to blokkrasene av menneskeheten er jubel og dynamitt sammen. Jeg tror jeg vet om et par som kunne hatt godt av et lite Ninjakurs. 

Du ser for deg personen, bli lynforbanna, styrte inn og finne penn og papir, skjelve og banne om en annen, finne tape eller tegnestifter, så ut og henge opp! Herlig! Endelig, der fikk han, drittsekken. Grrrrr.. 


Kanskje slike lapper kan ha en terapeutisk effekt? Om man på denne måten klarer å blåse ut og til en viss grad blir ferdig med det? Nå har jeg sagt mitt, og nå driter jeg i resten? Eller vil det bare gjenta seg? Og det kommer opp en enda sintere lapp? Og så må man etterhvert innlegges. Eller flytte?

Synes du dette er litt deilig å lese, så sender jeg deg herved videre til den svenske bloggen argalappender har de samlet haugevis av sinte lapper. Du finner dem kategorisert blandt annet som: Heislapper, toalettlapper, vaskeromslapper og skolapper. En oppvisning i illsint kreativitet. Ta deg en tur og bli inspirert. Grrrr!! Fres!!

5 kommentarer:

Siw sa...

Livet har lært meg ... at slikt er ufattlig befriende! Få det ut! Ikke alt som skal settes propp i. Men til syvende og sist blir man nok innlagt, tror jeg - sinne avler sinne ... raseri er tap av kontroll, og kan resultere i ganske pussige situasjoner. Blir de for mange, tror jeg at jeg ville bli litt "pussig" selv!
Når har du vært fresende sinna, og har du gjort noe slik som dette?
Klem

sjeroks sa...

Knis. Jeg måtte le nå. Det er stort sett bare en ting her i verden (til nå) som gjør meg irritert (sånn rent bortsett fra mishandling å krig osv)
å det er skikkelig dårlige lærere.

Jeg har en. 10 timer i uka...!!

Det er kanskje det jeg skulle gjort. Laget litt sinte lapper for meg selv, bare for å få det ut... til nå har jeg bare tatt frem strikketøyet når det har blitt for ille.

Flere søte Mykstart plagg har blitt til i irritasjon over teit lærer:)

fru Storlien sa...

Ler så jeg griner av den øverste, bikkja ser anklagende på meg siden hun våknet. Muligens fornemmer hun at gode mor får visse gode ideer a la kvitt den med bikkjekreket for evig og alltid.

Anonym sa...

Dette må være den svenske utgaven av http://www.passiveaggressivenotes.com/
fra USA. Mykje morosamt der:-)

Anne

Mykstart sa...

Embla: Nei jeg kan ikke huske at jeg har gjort noe slikt. Men det er mulig... at det er fortrengt. Men i fantasien har jeg skrevet mange mange. Grusomme.

Anne: Ja det må være en kopiside av den. Morsomt! Takk for tipset.