søndag 26. april 2009

TETT PÅ VÅREN

Jeg gleder meg alltid til våren. Plutselig så er den der, du ser de små grønne knuppene som spruter frem fra tilsynelatende inntørkede døde grener. Du tenker, oi nå er den her! Nå har den kommet! Og så, uten at du helt får med deg hva som skjer, så er alt grønt! Våren kommer med rakettfart når den først kommer. Den er ustyrlig.

Hvert år tenker jeg: Husk å nyt dette. Nyt overgangen. Likefullt så strener jeg avgårde fra det ene til det andre.. og glemmer hele overgangen. I år vil jeg ikke ha det slik, jeg vil sanse og se NÅ, før vinden blåser de første bladene dansende bortover gaten, og jeg lurer på hva som egentlig skjedde. 

Derfor tar jeg med kameraet mitt ut og nistirrer våren rett i hvitøyet: I år skal du ikke slippe unna, jeg skal følge med deg, tett tett. Og jeg skal nyte deg. Intenst. Og jeg skal dele det med deg som er på besøk.

En liten oppfordring til alle våreelskere: Ta med deg kamera ut i verden, se, nyt og fotografer! Lag rett og slett litt vårstemning på bloggen din. Og du; tørr å gå tett på, det blir ofte best slik.

3 kommentarer:

Vigdis sa...

Når den bare setter i gang, skal jeg knipse som aldri før!! :)

Jakob sa...

Javisst er det godt når knopper brister:-)

Annepanne sa...

Så flotte bilder!