tirsdag 10. mars 2009

ONKEL RUNE SA DET

Lillesmurfen: "Mamma!?Kan jeg få begynne på fotball når jeg blir større?"

Jeg: "Ja, det skal vi nok få til, du."

Lillesmurfen: "Jippi!!"

Lillesmurfen etter en pause: "Mammaaaa... det er veldig dumt med en blind dommer."

Jeg: "Javel..?? Hva mener du med blind dommer da?"

(Jeg kunne ikke med min beste vilje huske når Lillesmurfen hadde vært i nærheten av en dommer, hverken seende eller blind.  Det ante meg at det hadde noe med fotball å gjøre siden han nettopp hadde bragt temaet på bane. Men når? Smurfepappa får nemlig utslett bare av ordet fotball. Alle hans traumatiske barndomsminner velter opp. Han er en særdeles høylydt fotballmotstander/hater.)

Lillesmurfen:" Da jeg og onkel Rune så på fotballkamp på pcen hans i sommer, så var det en blind dommer der, og han klarte faktisk ikke å se når ballen føyk ut. Og onkel Rune er jo fotballekspert. Så det er veldig dumt å være blind når man er dommer, man må jo SE!  Det sier onkel Rune."

Storesmurfen: "Var han blind på et øye eller begge?"

Lillesmurfen:"Det vet vel ikke jeg! Det var onkel Rune som sa det."

Storesmurfen: "Jeg tror nok han bare kan ha vært blind på et øye, for ellers ville det være umulig for han å jobbe som dommer."

4 kommentarer:

Anonym sa...

Fantastisk!!!! Ler så eg rister her.
Se de for meg, steikende irritert onkel og en litensmurf som tar inn dette her med alle sanser.
Morsomme historier du har.
Tia

May sa...

Takk Tia! Lillesmurfen er en svamp. Det er utrulig ka som kommer opp etter lang lang tid. Dette husker han altså fra i somme.. Den blinde dommeren.

Berit sa...

Jeg har en gutt i huset som gjerne tar han med på Stadion for å oppleve stadiontrollet. For han er det helt uforståelig at ikke alle vil på Stadion når Brann har hjemmekamp.

May sa...

Og gutten i dette huset takker nok ikke nei til en tur på stadion. Han heier faktisk på Brann, siden hans onkel som er ekspert gjør det. "Målinga suger!" sier han og tar begge tommeltottene ned samtidig. "Målinga" betyr Vålerenga... Ikke lett å få med seg alle detaljer.:-)