mandag 16. august 2010

ENDA LITT SOMMER?

Sommeren kom og gikk den. Jammensanten. Akkurat som den pleier. Over før man får sagt pip, kvekk eller hallo. Men visst var den fin. Akkurat som den pleier. Men likevel helt anderledes. 

Men nå, vel tilbake i Oslo. Alt er ikke som det pleier. Og fint er det. I år skal jeg nemlig kaste meg ut i noe nytt. Jeg skal  begynne på skole. Deltid. Og jeg gleder meg veldig veldig. Lære noe nytt. Utvide horisonten.  

Fotografen skal lære seg ett og hitt om Indesign, Illustrator, Dreamweaver. Undervisning på nettet. Samtidig som jeg selvsagt skal jobbe videre med fotografering og andre bilder. Jeg sier et høyt og rungende JIPPI! På tirsdag begynner det. Jeg er klar! Jeg kjenner på meg at dette blir en fin høst. Jeg bare kjenner det. Kom til meg, utfordringer, jeg skal ta dere på straak arm!

Noen flere som har spennende ting på gang i høst? 

foto: weheartit

6 kommentarer:

mimmi-leone sa...

Det var et vakkert bildet!

Lykke til med skolegang, så spennende!

Jeg var ferdig i sommer etter to år på skolen, så vet hvordan den følelsen er.

Men lære noe nytt er aldri dumt.

hilsen fra Mimmi-leone

gunnhild sa...

"noen flere som har spennende ting på gang i høst?"
Grrrrrrrrrr!!!
Velkommen tilbake likevel :)

Mette sa...

Litt godt med haust, kvardag og nye prosjekt i grunnen. Då startar liksom livet litt på nytt. Sjølv er eg tilbakei jobb etter morsperm og har endeleg fått meg stipend slikt at eg kan gjera ferdig phd-prosjektet mitt.
Eg trur dette vert ein fin haust.
Lukke til med studier :-)

Mammadamen sa...

Jeg er veldig glad i høsten, og synes det er herlig at den er her:-)! Spennende ny kunnskap du skal i gang med å lære deg. Jeg skulle gjerne lært meg mer av slike ting selv. Synes å holde på med slike ting er noe av det morsomste som finnes!

Spennende ting i høst: For meg handler det mest om ny jobb. Og her skjer det mye spennende på kommunikajsonssiden fremover, og jeg er så heldig å få være med på alle de prosjektene jeg synes er mest spennende! En pangstart i ny jobb, og på høsten for meg synes jeg:-)

Ønsker deg en super høst, May, og lykke til med deltidsstudier!

Mammadamen:-)

underveis sa...

Så spennende!
Jeg skal gjøre ferdig min tilsynelatende evighetsvarende doktoravhandling!! Nå er det bare timer eller uker igjen!
OG det er fryktelig spennende. For etter at den er levert, så finnes et annet liv, har jeg tenkt. Nye muligheter!!

fru Storlien sa...

Spennende med skolestart! Lykke til! her skjer det ikke mye, annet enn at et visst manus skal leveres i bearbeidet utgave. snart...