Idag gjesteblogger MykStart hos hobbykokken.no med sitt populære innlegg om knekkebrødene fra Haukeland sykehus. Hobbykokken er en fyr med en matinteresse noe/godt over middels. Om jeg trodde at jeg var en smule nerdete når jeg leker budeie på sommeren og måler temperaturen i melk og ostemasse, så har jeg nå skjønt at jeg er en mild bris i forhold til hobbykokken. Han kan nemlig få seg til å måle temperaturen i pizzadeigen! Helt sant. Oppskriften ligger på bloggen hans. Noe slikt ville jo jeg aldri funnet på, jeg liker bedre tanken på meg selv som en italiensk jodlende husmor, nå stasjonert i en blokkleilighet ved Oslos utkant, som har alt i fingrene og oppskriften i hodet. Som baker og kvitrer i en melsky kjemisk fri for termometer. Og store hofter. Pizzaen? Ja den blir selvsagt fabelaktig!
Termometer eller ikke, ta å stikk en tur innom hobbykokken og sjekk siden hans. Glødende entusiaster skal man uansett aldri ta tempen på. Man skal bare håpe inderlig at man blir smittet.
(Ved nærmere ettertanke.. jeg har faktisk målt temperaturen ved tilbereding av fru Schønberg-Erckens fløteis også. Fordi tanken på at fløten fra en hel ku og egg fra et halvt hønseri skulle ende sine dager som omelett ble for traumatisk. Rett og slett.)
3 kommentarer:
Sikkert kjempegode med geitost. Gleder meg til å prøve. Takk for oppskrift :)
Jeg har jo lagret denne oppskriften før, men har aldri kommet så langt at jeg har fått laget dem. Tanken har stadig slått meg dog, senest tidligere i dag. Godt med en praktisk påminnelse også. Takk! Og gratulerer med gjesteblogging!
Jeg har jo lagret denne oppskriften før, men har aldri kommet så langt at jeg har fått laget dem. Tanken har stadig slått meg dog, senest tidligere i dag. Godt med en praktisk påminnelse også. Takk! Og gratulerer med gjesteblogging!
Legg inn en kommentar