søndag 25. mai 2008

UT PÅ TUR ALDRI SUR!


Dette er den siste boken jeg har fotografert coveret til. Turbok i Nordmarka. En bok jeg selv kommer til å bruke og ha glede av. Er mitt mål iallfall:-). 

Som den landsens jenta jeg er, og den superbevisste mor...kremt..så er det viktig å få med seg bybarna sine ut på tur i skog og mark. Og lære dem å elske det. Ski om vinteren, på beina og sykkel om sommeren. Ingen helg uten minst en tur.. 

Innrømmer at det er et vanskelig prosjekt, at det ikke finnes dårlig vær og absolutt bare og kun utfordringer. Man er selvfølgelig alltid  klar for  å sprette ut med 2 surpomper som helst vil være innegriser og  lage oppfinnelser av lego.. særlig..

Men boken skal bli brukt. Lover. 

Når man jobber som fotograf, trenger man ofte modeller til bildene sine. En ting er hvis det er råd til proffe modeller, og man enkelt og greitt kan ringe et byrå som  finner dem for deg. Så god råd har man sjelden. 
Som regel gjelder dugnadsprinsippet: Da tar man de nærmeste man kommer over. Og hvem er vel enklere å bestikke/true enn  sine egne barn  med nok en liten legovariant? Deres far får greie seg med lønn i himmelen. Det samme med headhunta mor for anledningen. Men familielykken ser jo ut til å blomstre. Måtte det bare vare.:-)

1 kommentarer:

Bjørn Revil sa...

Hei

Jeg synes coverbildet du tok til boken min ble veldig bra! Coveret er viktig fordi det sier noe om innholdet i boka. Her passer bok og forside godt sammen.

Håper du har fått noen fine turer i Nordmarka

mvh Bjørn Revil