søndag 30. august 2009

TREKANTROMSKIP

Lillesmurfen sier noen ganger når vi er ute på tur, at nå skulle han ønske at han hadde et trekantromskip. Et trekantromskip er et lite snertent et må vite, med plass til en eller to passasjerer. Det bor gjerne inni et kjempestort megaromskip, og når man trenger et hurtig fremkomstmiddel, for eksempel når man er på en annen planet, da bruker man trekantromskipet frem og tilbake fra moderskipet i fykende fei.

Lillesmurfen ønsker seg ofte et slikt romskip når han synes at det er langt å gå, han har noe tungt å bære, eller når han er litt lei. Jeg er i grunnen ganske enig med han. Et slikt romskip hadde vært bra å ha mange ganger, selv om jeg ikke er på en annen planet så særlig ofte. Eller forresten, det kommer vel helt an på øynene som ser.

Jeg tenker noen ganger, de berømmelige gangene da man ønsker at det velkjente hullet skal åpne seg i gulvet.. og man bare kan synke synke synke dypt ned og bli borte vekke for en god stund... da hadde det vært mye stiligere å fly superfort bort i et trekantromskip. Sorry, jeg stikker akkurat nå jeg. Viktig oppdrag venter! På en helt annen planet faktisk. Juhuu! Så kunne de jo bare stått der med de lange rare ansiktene sine.

Smurfemamma ønsker seg herved et trekantromskip til bruk i krisesituasjoner.

6 kommentarer:

AstridVU sa...

Jeg blir så GLAD og så varm i hjerterota av å lese disse små hverdagsbetraktningene dine, kjære du! Godt skriver du, levende er det også - og med de fantastiske barna dine (og den beste mammaen), så blir det en helt uslåelig kombinasjon! Ville bare at du skulle vite det - elsker bloggen din og sluker alt rått!

Mykstart sa...

For et komplement! Jeg blir veldig veldig glad for det.. og må svelge littegranne ekstra. Tusen tusen takk for at du sier sånt! :-)

Neglecta sa...

Det er vel ikke så lett å strikke et trekantromskip heller, men er det noen som kan klare det er det du! =o)

Jeg husker fra barndommens skolevei at vi ofte ønsket oss ryggsekk med en liten jetmotor på, så jeg kjenner og skjønner Lillesmurfens tankegang på denne. Din også, forresten.

mykstart sa...

Neglecta: Tror smurfene hadde protestert veldig om jeg skulle begynne strikke romskip! Ryggsekken med jetmotor har nok ogås vært nevnt i en sammenheng ja..:-)

hvorfor ikke... sa...

Jeg bestiller et, jeg, også!!!!
Ja, det kan jeg virkelig trenge - har ikke tenkt på det før, altså...men heretter kommer jeg til å savne det stadig vekk!
Sorry, jeg må stikke, viktig oppdrag venter, på en helt annen planet, faktisk! VELDIG BRA!

Så hils lille Smurfen og bestill et til meg, også!!! - regner med han utvikler noe sånt bare han får noen år til på baken...

Unknown sa...

Det er visst flere som drømmer om trekantromskip :)
http://www.dagbladet.no/2009/09/02/nyheter/utenriks/japan/politikk/7930240/