lørdag 22. august 2009

FIKSER PÅ FASADEN


Som dere ser holder jeg på å fikse litt på fasaden her inne. Og det er ikke bare bare.. Jeg vet hva jeg vil, sånn ca, men ikke helt hvordan jeg kommer dit. Så det kommer nok til å gå fremover med museskritt sånn etterhvert som jeg finner ut av ting.

En del av sideelementene forsvant da jeg fleska til inne i selveste html-avdelingen. Men de kommer nok på plass igjen etterhvert de også. Skulle gjerne kjent en ekspert akkurat nå, som bare kunne si.. gjør sånn og sånn og så er du i boks. Jeg får smøre meg selv med tålmodighet, så blir det nok fint til slutt. Og så kan man jo risikere å lære litt underveis også. Sånn som at vi som bruker lebestift spiser en god del av det i løpet av et liv. Men hva gjør man ikke for å ha en noenlunde vellykket fasade? Kremt..

Nå er huset fullt av smurfer, og da skal man ikke sose rundt inni html-kodene sine, da stikker man heller en tur opp i kolonihagen! Ha en fin lørdag!

foto: flickr

5 kommentarer:

IfraLahell sa...

Dette ser jo ut som en veldig god start da! Har selv rota litt rundt inni html landet og skjønner mindre og mindre for hver gang jeg titter innom...koder overlater jeg derfor til mannen. Han er programmerer!

Håper dere har nytt dagen i kolonihaven :)

klem IfraLahell

AstridVU sa...

Enig i at dette er en meget god start, kjære du! Er ingen ekspert selv, men kan litt html og har gjort noen av disse endringene nettopp - så fyr løs om du lurer på noe, så kan jeg se om jeg faktisk kan hjelpe. Ville vært et fantastisk lite under :) God tur til kolonihaven!

Mykstart sa...

Ifra Lahell: Ja det er ein god start! Takk for det! Den som hadde hatt en egen programmerer gitt... men flere har meldt sine hjelpsomme sider til disposisjon..
slike som Astrid under her!

Astrid: Tusen takk snille du, for at du tilbyr din hjelp! Se ikke bort fra at jeg slår til på det du. :-)

Anneli sa...

Hei (:
Fant link til bloggen din hos Ginekjoler.no
Syns du har en fin blogg jeg
og så skriver du så bra!
Ikke noe god på disse kodene jeg heller, men du har iallefall funnet ut av 3 kolonne greiene ;)

Ha en fin og kreativ uke!
Anneli :)

Mykstart sa...

Anneli: Så kjekt at du stakk innom her! Ginekjole er jo supersuper kjolene sine!
Jada har da lidd meg gjennom noen koder her inne.. den har gått fra to til tre kolonner i disse dager. Så den er jo blitt en del anderledes av det da. Og jeg har litt flere planer som får komme litt etter litt. Satser sterkt på en fin o gkreativ uke. Du også!