fredag 21. august 2009

TABBEKVOTE?


I det jeg skulle løpe ut døra for å gå på fest i går, oppdaget jeg at jeg hadde tatt på meg kjolen bakfrem. Jeg rødmet ved tanken på å skulle oppdage dette sånn et stykke uti festen, og priste meg lykkelig for at jeg oppdaget tabben i tide.

Den bakvendte kjolen fikk meg til å tenke på andre tilsvarende nestenkatastrofer. Du skjønner at du må konsentrere deg litt mer når du kler på deg og beveger deg ute blant mennesker når du:

- Kommer halvveis til busstoppet og oppdager en kul nederst på bukseleggen. Du rister litt på foten og oppdager gårsdagens truse tytende ut rundt anklene.

- Kommer strenende i den nye fine jakken, og oppdager at prislappen og et kobbel med andre lapper samt posen med ekstraknapp henger under ermet og dingler som pynten på julegrana. Du mangler bare stjerna i toppen for å føle deg fullkommen.

- Kommer ut fra et offentlig toalett i fint driv med to meter dopapir flagrende etter deg og dine nye sko.

- Fotograferer en ganske kjekk herre, og prøver å være litt intens for å få det rette uttrykket. Du har på følelesen at det har du lykkes vel med. Etterpå oppdager du at du har stått der i de utroligste stillinger med smekken nesten helt åpen. Og blusen er kort i livet... Proffe fotografen.

- Du har bestemt deg for å være ekstra frekk og freidig en kveld på byen, og flesker til truseløs under skjørtet. Det litt korte skjørtet. Du blir revet med i en diskusjon og oppdager rødmende deg selv sittende som den reneste Sharon Stone med bena lite diskret fra hverandre. Herren visavis tror ikke helt hva han ser, og du tror ikke helt hva du gjør...

Noen som har lignende historier å dele? Kom så med dem!
( Forfattaren understrekar at ikkje alle eksempla er eigenopplevde. )

illustrasjon: allposters.com

3 kommentarer:

fru Storlien sa...

En venninne stod og sydde på svenneprøven sin. Inn kom sensor, en meget korrekt herremann. Han stirret voldsomt ned i utringningen hennes, og hun følte seg utrolig barmfager og lekker. Etterpå oppdaget hun at det ene bh-spilen hadde løsnet og stakk opp som en ønskekvist.

elisabeth sa...

Ho ho ho...Digger designet på bloggen din, dette blir bra! Html avdelingen kan være VELDIG frustrerende til tider!

Mykstart sa...

Fru Storlien: JEg fniste godt da jeg leste denne her.. :-) Ikke noe er verre enn å tro man er snasen og så er man det rett og slett ikke!

Molly: Takk for at du digger! Jeg håper at du snart er tilbake hos oss kjære Mollypolly.