fredag 14. august 2009

OG VIPS SÅ VAR DEN OVER

Ferien altså. Og her sitter jeg, uten barn, helt alene og kjenner på nettopp det å være helt alene. Jeg liker det ikke helt. Det innrømmer jeg. Jeg liker ikke at det er over. Ferien og nesten sommeren. Jeg liker ikke overgangen. Og det å være alene. Nå. Derfor sitter jeg her og ser på ordene folk har søkt på for å komme frem til nettopp meg og min blogg. Som at det hjelper på akutt holidayblues... Flesteparten blir nok skuffet vil jeg tro, og søker videre. Men jeg smiler da, og lurer på hva som foregår under topplokket til disse menneskene bak tastaturet.

I serien vi-blogger-om søkeordene-som-folk benytter seg av for å komme til bloggene våre, en hit om dagen, presenterer jeg herved MykStarts bidrag: Og ja de er litt frekke. Men MykStart vil gjerne være en frekk og saftig strikkeblogg, jeg har da tross alt skrevet et eget kapittel i boken som omhandler strikkekåtskap. Så der ser dere.

Hva er pikk
Det er den lille rørformede tuten (hudfolden) som vanligvis henger mellom bena på mannehannen.

Annet ord for pikk
Her foreslår jeg: Tissen, tissefanten, lem(en), stilken, stokken, organet, trompeten, trombonen.. Kjære leser, kom med flere forslag! Ja?

Hva er pikken til
Den blir mest brukt i medisinsk sammenheng for å få overskuddsvann ut av kroppen, også kalt å late vannet. Den blir også brukt en del i fornøyelsessammenhenger på svært ulike måter og i svært ulikt omfang fra eier til eier.

Hva vil en mann høre om pikken sin
Ingen mann vil høre at den er liten, så si aldri det, om den så er den minste du noensinne har sett. Om den faktisk og helt objektivt er bittebitteliten.. så.. Hysj! For det spiller nemlig ingen rolle. Kremt. Det blir aldri bra om du sier: Å så liten og søt den er! Selv om du faktisk mener at søt er et veldig veldig positivt ord! Lov meg å aldri si det. Babyer er søte.. en herres lem er aldri søtt. Si heller at den er strømlinjeformet som en glad laks, eller steil og strunk som en påle. Om den tidvis skulle ligne mer på en vrengt lomme i en skinnbukse.. så er det faktisk mye mye bedre å ikke si noe i det hele tatt. Jeg tror faktisk at det beste du da kan si er: Jeg tror det blir opplett i morgen. Da kan vi vurdere om vi skal slå plenen. Selvsagt for å få tankene hans over på noe helt annet, og på den måten muligens kan få lokket litt liv i skinnlomma. Om det er det som er ønskelig, selvsagt.

Pikken lukter
Her har jeg to gode, helt klare råd:
1. Vaske lille Brumlemann, med klut og kost og såpevann.. Umiddelbart og grundig.
2. Om Brumle fremdeles lukter: Legen. Den kan falle av har jeg hørt.

Morsomme samleiestillinger
Gi meg en mailadresse så kan jeg sende deg noen forslag. Er redd det blir litt for friskt på denne bloggen. Kremt.. feige MykStart?

Sy,etter,fødsler,video
Jeg holder riktignok på med en SYbok, men det vil aldri noensinne komme til å ligge en youtube video om den slags sying på bloggen her! Aldri.

Ullsokken fly fluen
Jaha, nå driver jeg jo endel med strikking, men denne ble litt vrien gitt. Har aldri hørt om en slik sokk jeg. Lever den mon tro? Kan det være Brumlemanns kompis? Om noen kjenner til denne karen her, vil jeg gjerne høre om han.

Dette bør du ikke gjøre på sommerfesten
For eksempel prate mye om overnevnte søkeord? Skitne lille Brumlemann på desidert sisteplass.. Ullsokken fly fluen er dog unntaket. Vil jeg tro.

Foto: Mags

2 kommentarer:

AstridVU sa...

Festlig!!! Merker at jeg blir litt nysgjerrig på hva du faktisk har skrevet om tidligere, som jeg da høyst sannsynlig ikke har lest, som gjør at folk treffer denne fine bloggen ved å skrive eksempelvis 'pikken lukter'. Mulig jeg må lese meg litt bakover i denne bloggen ila natten...

Mykstart sa...

Du finner nok et par Smurfehistorier som kan inneholde slike ord. Men ikke alle er merket under etiketten "Smurfehistorier:"