tirsdag 25. august 2009

LILLESTAKKEN

Mette har strikket Lillestakken i restegarn til den skjønne lille jenta si fra Etiopia. Eller, restegarn og restegarn fru Blom, ho har vært å kjøpt ulla direkte i alpakkaland hos produsenten. Og handla i deiras restekorg.. og blanda sammen med litt fra si eigen. Eg har dilla på fabrikkutsalg og gode kjøp.. blir svett ved tanken. Ser meg sjøl i ånden gå bananas i alpakkaknøstene så dottane fyk..

Mette har bloggen tilflukt, og der kan dokker jo stikke innom ein tur.

5 kommentarer:

Anemone sa...

Å! Det var en kjempefin lillestakk! Her blir det frem med restegarnet så blir det en lilletakk til!

Mykstart sa...

Ja hiv deg over restekurven, og send et bilde når du er klar med den! :-)

Mette sa...

Er stor fan av boka di og har no lagt ut resultatet av den Gammeldagse omslagstrøya. Har fått veldig sansen for dei bølgekantane dine som du både har på Lillestakken og på ermene på denne trøya. Dei gjer seg aller best når ein strikker riller. Reknar med at noko av Oleana-garnet også skal få ein Myk start ;-). http://tilflukt.blogspot.com/

Frida  sa...

Hej! Så glad jag är att jag kom över din blogg! Jag älskar din bok, den har inspirerat mig massor till att börja sticka. Jag har redan gjort undan två-tre prosjekter från boken. Och det är bra fö en som aldrig har stickat förr! Jag pratar och rekomenderar din bok ttill många vänner/ bloggvänner. Jag har egen bligg, gå gärna in och se. Där har jag lagt ut några av mina prosjekter under etikken: Home Made. Har just fotat på mitt nyaste prosjekt sticking, det inlägget kommer ut i de närmaste dagarna!
Har lagt mig till som följare hos dig jag! Kul!
Ha en fin dag!
Frida

Mykstart sa...

Frida: Så hyggelig kommentar. Blir alltid glad når Myk Start inspirerer til å begyenne å strikke! Det var akkurat det jeg ville i utgangspunktet, vise at det ikke trenger være så vanskelig å lage noe fint! Skal ta en titt hos deg jeg!