mandag 16. desember 2013

NY TEKNOLOGI ER FINE GREIER


Juleboka vår GOD JUL er også en strålende julegave å gi bort! Gitt til rette vedkommende selvsagt. For de msom synes det er kjekt å pusle litt med julepynt i desember, og som kan like å lese litt små historier om hvorfor vi feirer som vi gjør. Lucia fex. 

Ny teknologi er fine greier. På den måten går det an å bestille boka via SMS! Sånt synes jeg er gøy. At forlaget bare ordner opp sånn at det blir mulig. 
Send ordet JULEBOK til 2030, og så får du den fraktfritt tilsendt, til samme pris som du må betale i butikken. Ellers så har alle bokhandlere mulighet til å bestille den om de ikke har den inne.

Engelen som svever fritt og fint her er laget av en bøkehams med kjole av lin. Tenk på det nesten gang du beveger deg i nærheten av en bøkeskog, at her er det englematrialer å hente. Fyll en gren med dem, eller dekorer et helt juletre.

Har du lyst å bla i boka for en titt, kan du trykke HER!
1 kommentarer:

Anonym sa...

Even though you might disgust relocation and varying to firmly other places, but sometimes, you only can. Yet, John Delavera insists that list-building is not
the secret to a successful Internet business. If you join him, one of the advantages that you'll have is being able to understand they psychology behind marketing.


Also visit my homepage: frank kern lawsuit (https://twitter.com/)