mandag 23. november 2009

EN SLAGS MERKEDAG


Det er en slags merkedag i dag. Jeg har levert de siste plaggene jeg har sydd til redaktøren for sjekk. Før hun skal levere dem videre til konsulenten til nok en sjekk. Det er skummelt. Fryktelig skummelt. Jeg burde kjenne meg glad og juble litt for denne dagen. Det gjør jeg ikke. Jeg er tom tom tom. 


Jeg sitter her med manuset som har vært til dobbeltsjekking. Som jeg skal ekstrasjekke litt på. Om jeg er enig med deres sjekkinger og sånn. For så å levere det inn igjen i morgen. For siste gang. Nok en merkedag coming up med andre ord. Men ikke noe jubelbrus for det heller. Bare skummelt og tomt.


Dessuten, det er bilder som skal fotograferes. Mønster som skal tegnes... Design som skal designes..


Jeg hadde satt av de utrolig fine skoene ut dagen i dag. Jeg ringte til butikken og spurte om de kunne være så snille. Men så rakk jeg ikke ned for å prøve. Kanskje står de der i morgen om jeg drar tidlig ned? Jeg har tenkt at om jeg ikke kjøper dem, så kommer jeg til å angre, og om jeg kjøper dem kommer jeg også til å angre. Så da er det vel best å angre og ha skoene?  Så er man i det minste litt kul mens man angrer. 

foto: weheartit

9 kommentarer:

Fru Storlien sa...

Lykke til med disse merkedagene! Når du setter noe av ut dagen, vil det mest sannsynlig stå der når butikken åpner neste dag. Siden man ikke vet om kunden kommer halsende to minutt på stengetid kan de ikke settes ut før butikken stenger. Og etter stengetid vil man jo heller hjem enn å bedrive tid med lagerrydding!

Mammadamen sa...

Så deilig å se enden og resultatet av noe. Ønsker deg lykke til disse dagene! Og støtter definitivt din konklusjon mht skoene! Dessuten synes jeg du fortjener dem. Håper jeg får se bilde av dem!:-)

gunnhild sa...

LØP OG KJØP!!
I svarte (var det banan?) - se nå å få kjøpt de skoene!
Har du ikke hørt at det er bedre å angre på noe du har gjort, enn på noe du ikke har gjort? Og tenk på royaltien som kommet til å fosse inn på kontoen din.
Gratulerer med storparten av bokprosjektet ditt. Fra nå av er det bare surfing - og høy puls.
Nå forventer vi å se bilde av skoene - på dine føtter :)

May sa...

Fru Storlien: Takk takk! De stod der i dag også, jeg rakk bare å løpe innom og spørre om de kunne stå der ut dagen i morgen også.

Mammadamen: Jeg ser ikke helt enden enda. Men det nærmer seg.

Gunnhild: Jeg skal innm i morgen og prøve dem. Jo jeg har hørt det, at det er bedre å angre på noe man har gjort... og mye bedre å angre og se kul ut samtidig. hehe.. Er ikke helt på surfestadiet enda. Om noen gang. Høy puls hele tiden. Vi får se om det blir noen skobilder. Nesten litt pinlig nå som jeg har pratet så mye om dem..

fivrelden sa...

Om de skoene er det du ønsker deg og de passer, gå for dem. Man må unne seg noen gleder:)

Alt godt sa...

Sjå kul ut medan eg angrar - plutseleg forsto eg at det har eg gjort nokre gongar. Det blir lenger og lenger mellom gongane, heldigvis. Du har mi fulle støtte! :-)

Mette sa...

Tvi, tvi med bokprosjektet. Vi gler oss allereie. Myk start er i alle fall hyppig brukt og no kan du sjå vesten din i fleire variantar. Her er ein variant med daisies http://tilflukt.blogspot.com/

Oktavas ene sønnedatter sa...

Hei,

Jeg er så spent... Når kommer det bok?

May sa...

Oktavas ene sønnedatter: Planen er til våren en gang.