mandag 29. november 2010

SJARMERENDE JUL

Liker du å lage julepynt og pusle med saker og ting i den mørke tiden før jul? Liker du i tillegg gjenbruk, og liker å se muligheter i ting og tang du allerede har i huset? Ja, da vil jeg så absolutt anbefale deg Sjarmerende Jul som Ellen Dyrop har laget sammen med fotograf Helge Eek. Her er det mange tips til småplukk og større plukk du kan hengi deg til med all din skapertrang. 

Nå er jeg akkurat ferdig med skolens julemarked for denne gang. 60 liter svelerøre er rørt sammen, stekt og solgt. Haugevis med kaker, engler, leker osv osv er solgt i det som må være det kaldeste julemarkedet på lenge lenge.

Nå skal jeg kaste meg over eksmaensoppgaven min i Digital Mediedesign, og se om jeg kan få den ferdig til den 12.12. I år hadde jeg gode intensjoner og kom godt i gang med julegaveinnkjøp i november, hadde faktisk planer om å gjøre alt unna før desember ankom. Den gang ei. Nå er alle videre gavekjøp lagt på is til etter den 12. 

Ha en riktig så fortryllende førjulstid folkens! Tenn masse lys, men vær forsiktig!

4 kommentarer:

Agneta sa...

Høres ut som en bok som passer meg. Skal ta en tur innom en bokhandel. Takk for tips! Lykke til med studier :)

Anne sa...

Sveledronningen! Lykke til med eksamensarbeid.

g u r o sa...

Det blir nok ikkje denne boka i år, men for to dagar sidan berre MÅTTE eg bestille Myk Start! Den er jo såååå fin!!! (-men det blei litt dyrt å behalde biblioteket sitt eksemplar i lengda...)

Lillebror er no ein månad, og allerede må eg strikke nytt av både det eine og det andre! Som om eg ikkje har nok av andre prosjekt i førjulstida..! Men på den andre sida: det er jo superstas å kle han opp i nydelege, heimestrikka ullplagg, sjå kor vakker han er og motta masse skryt...og jada, seier eg, eg har strikka sjølv, og du skulle sett den fiiine strikkeboka!

Håpar du nyt adventstida innimellom slaga!

May sa...

Agneta: Ja det tror jeg den gjø, passer til deg. Boke. God juledilldalling!

Anne: Ja, det å svinge opp med sveler no til ein søndagsfrokost eller anne, pytt, det gjør eg med lillefingern.

Guro: Å så kjekk kommentar! Blir så veldig veldig glad av slikt! Vil gjerne sjå bilde av Lillebror i MykStart klær.