tirsdag 4. mai 2010

TRUSELØS LILLESMURF

Sår gråt høres på sofaen, og jeg ser Storesmurfens ertende ansikt der borte. Den beskyttende mor iler til, kjefter litt her og der.. den største styrter på rommet sitt. Den lille klarer ikke stoppe og gråte. Jeg spør han hva som har skjedd, og han svarer:

"Da vi var på allidretten, og da vi skulle ta på oss klærne, måtte vi gjøre det i jentegarderoben sammen med jentene... hulk!... og da jeg skulle ta av meg stillongsen.. tok jeg av meg trusa også! UTEN at jeg merket det. Og så stod jeg der uten truse, og da gikk Storebror bort til jentene og sa det!! Og så begynte de å le og erte meg! Jentene! Uhuuuuuuuuuuuuuuuuuu!! De så tissen min!"

Jeg går med faste, bestemte skritt mot rommet der storebror befinner seg, og finner han langt under dyna. Hallo, vi må snakke, sier jeg. Det er det liten interesse for. Jeg løfter på dyna og konfronterer han med trusa til lillebror og jentene. Stemmer dette? Ja... det gjør det. Men han driver jo på og viser tissen sin til nesten alle!

I stua hulkes det fremdeles. Det må trøstes og klappes. Jeg lurer inn et lite spørsmål.. Storebror sier at du driver og viser tissen din både her og der, og derfor.... JA, hulkes det, men jeg vil selv bestemme hvem jeg vil vise tissen min til!!! Og hva annet kan man si enn at det har han heelt rett i ?

11 kommentarer:

Tante Mimmi sa...

Ha,ha!!!!
Jo, då! Underhaldning DET har me!
Eg skal sende deg ein mail! Vart så fryktleg nyfiken!!!!
:)

Siw sa...

Neeeiiiihihihihii, hva annet! :) Hehehee, så var kanskje ikke sorgen så stor, da - som først fryktet :) men sannelig har han rett - man må jo selv få velge når og hvem man vil vise *kremt* tissen sin til ..

Elisabeth, innerst i veien sa...

He, he, han har jo helt rett den lille. Dette gjelder for oss alle. :-)

Randi sa...

hahahaha...for en søt historie...og lillebror har jo helt rett....;-)

Cloudberry sa...

Ha,ha,ha!
Herlig liten historie!

Merete sa...

Artig og godt skrevet historie!
Holder med Lillesmurfen, han må få velge selv ja.
Ha en fin uke!

Tante Mimmi sa...

*veldig lukkeleg* *smilar BRETT*
syr! Størsten på 11 har lest boka høgt frå småsøstrene i dag! "Den kan du få" "Den kan mamma laga til deg" "Dette skal eg lage! Pappa! treng me kluta???!" osv!
Ein fornøyelse som eg har laga eit lite innlegg om! :)

Frk. K sa...

Hihi, han har jo forsåvidt helt rett i det, ;)

Jeg har "SikkSakk" boken liggende her og er knallfornøyd med den! Har ikke rukket å prøve å sy noe ennå, men har sett meg ut flere antrekk jeg har lyst til å lage. Har du tips til noen andre bøker med mønster for guttebarneklær? Ha en fin kveld! :)

Mette sa...

For ein strålande krabat. Han har heilt rett. Skikkeleg flaut å vise tissen når du ikkje har planlagt det.

Frøken Milla sa...

Herlig :D Klart han selv skal bestemme hvem han skal vise frem tissen sin til. Skulle bare mangle ;)

Villblomsten sa...

Hærlig historie :-)