onsdag 19. mai 2010

FRU GREVLING RAPPORTERER

Jeg er en slett blogger om dagen, en meget slett blogger. Dere får bære over med meg, men nå er det fru Grevling som har overtatt her. Fru Grevling står stort sett med rumpa i været om dagene, og graver. Og graver. Og graver. Og.. I kolonihagen sin. Nå er det gravd opp en passe liten/stor potetåker, fire meter bed kantet med et kantbånd innkjøpt på Olsens enke. Og det bedet. herreminhatt.. det er så faststampa gressdotter der at hun så vidt klarer å kjøre spadet gjennom der. Nå har fru Grevling hatt besøk av foreldrene sine. Og de har vært så greie og har hjulpet henne med gravingen i hele to dager nå. Og det er derfor det har kommet potetåker. 

Selv har Fru Grevling gravd seg gjennom uttallige meter med skalderålrøtter for å få plass til en kompostbinge. Tanken på å lage sin egen jord er lykke for oss grevlinger. 

I dag ble en hekk radert bort, en hekk som stod klin inni glassverandan. For i helgen skal snekkern komme, og han skal røske bort de ufattelig stygge platene som er spikret på den, og malt i diverse grønntoner. Vel er grønt inn på interiørfronten i år, men det får da være måte på slett fingermaling fra klasse 2b.

Jeg lover dere herved et bilde, jeg har enda ikke tatt det. Jeg har vært besatt av gravingen. Jeg kjenner det rykker i hele kroppen ved tanken på en spade. Ååååå jeg gleeder meg til jeg skal grave videre. Kanskje 5 meter bed i morgen?? 

Fru Grevling sier grrrrrraaave graaaave!

6 kommentarer:

citten sa...

Hihi, godt du koser deg med kolonihagen :D

Lykke til med såingen!

Siw sa...

Oioi, bitt av gravebasillen? Men så blir det fint, da, vet jeg! Alltid :) Kos deg og nyt, og hengi deg til graverykninger i kroppen ... ;) Spennende å høre om, så fortell mer! Og bilder vil jeg gjerne se :) Lykke til i videre gjenoppbygging og opp-pussing!

lena sa...

Lykke til med gravingen:) hehe.
Jeg fikk boken din Myk Start i posten idag jeg...og somjeg nyter den! Så masse nydelige plagg. Nå er siste barnet mitt allerede snart 5 mnd, men det blir jo noen plagg til henne etterhvert tenker jeg:) Dessuten kan jeg strikke til gaver! Bare måtte ha denne boken! Den er kjempefin!

Nina sa...

Jeg befinner meg i samme posisjon som deg. Med rumpa opp i været og med jord på fingrene. Luker gamle bed, flytter staudestilkninger, snur jorda i georginebedet mitt, planlegger nye georginebed. Bor i indre østland der våren liker å vente litt på seg, men nå er jeg i gang.

Boka "Sikk sakk" er stuck i postgangen pga. transportstreik så smører meg med tålmodighetskrem. Retrosøm - my way ;). Gleder meg veldig til å bla.

Ønsker deg en fin pinsehelg - og så satser vi på finvær så vi får lekt grevlinger.

Kardemomme sa...

Åååå! har dere kolonihage?Så fantastisk! Kjenner det rykker i hjerterota bare ved ordet! Håper jammen det kommer bilder etterhvert!
Er sikker på at det er nydelig der!
Jeg har også stått med spaden i bakken i helgen, men mitt prosjekt var ikke så spennende. Jeg har stått og dratt og spadd opp viltvoksende bringebærskudd. Usj! For en jobb. De begynte å vokse seg nærmere og nærmere grusgang og hus så det var bare å blåse igang krigen! Leste et sted at ugress bare er vekster som vokser på feil sted. Og det er jo helt riktig :))ha en fortsatt fin tirsdag! Og hjertelig takk igjen for den skjønne boka May!Er så glad for den! Klemmer fra Kardemomme :))

Mykstart sa...

Citten: Kosegraver som f.. er det!

Embla: Gravebasillen indeed.. træler i gravehendene nå.

Lena:SÅ kjekt at du liker MykStart!

Nina: Rumpa i været og nesa i jorda, slik har det vært ei uke nå. Og enda ikke i nærheten av å være ferdig.

Kardemomme: Ja, kolonihage er fiint! Men veldig mye jobb. Men jeg liker det. Det er bringebær i fri dressur jeg også graver opp. Og skvallerkål i sekkevis. Ugress er vekster på veeldig feil sted. Veldig glad for at du liker boka! Jippi!