onsdag 25. juni 2008

SKAL BARE........

I serien skal bare... før jeg begynner på den neste boken.. har jeg nå "skal baret" loftet på studio.

Der stod nemlig siste del av mitt flyttelass. Og flytte det gjorde jeg for en del måneder siden. Minst. Men nå, loftet er ryddet, adskillige kvadratmeter med gulvflate er igjen blitt synlig for det blotte øye. 

Det kjennes godt å endelig få det bort, få det hjem så og si. Faktisk helt bokstavelig, få det hjem. Merkelig i grunnen, eller kanskje ikke, men tilsvarende synlige kvadratmeter på loftet, har nå blitt til usynlige kvadratmeter i min egen stue. For hvor skal jeg gjøre av det? Jeg har jo klart meg så bra uten alt dette? Og det kjennes ikke riktig så godt. Rykk tilbake til start. Har jeg igrunnen flyttet inn? Jeg må lage bokhyller. Ja: Lage. Her er det neimen ikke plass til noen Billy eller Gøran eller noen andre, her må det tilpasses nøye. Ellers får jeg ikke opp døra til soverommet. Og den vil jeg  jo gjerne få opp.

Men hyller skal bli. Og jeg skal også bli blid! For nå er loftet ryddet, og jeg har tenkt å flytte ned dit med alt mitt "nestebokstæsj". Så skal jeg sitte der oppe og skrive og lage mange nydelige vakre ting som skal komme i den nydelig vakre boken...:-) Jeg driver nå på å psyker meg opp til en slags kreativ forløsning. Og det må jo nærme seg nå, det må jo det.


3 kommentarer:

chocolatehead sa...

Hei!

Flott blogg du har her! Kjøpte boka Myk Start i vinter, bare MÅTTE ha den etter å ha bladd i den i butikken. Så mange fine oppskrifter! Har ikke strikket så mye fra den enda, men det kommer når jeg får noen å strikke til.

Ha en fin helg :)

Anonym sa...

Hei! Har strikket litt småtterier fra boka di, men ungene mine begynner dessverre å bli for store for oppskriftene. Så da håper jeg at neste bok inneholder strikkeoppskrifter for større barn! Myk start er virkelig en nydelig bok, gleder meg til neste!

Mykstart sa...

Neste bok er nok ikke en strikkebok desverre. Men den kommer nok.. men det kan ta noe tid..