søndag 15. juni 2008

ROSA DRESS FRA MUSMEI.

Fikk mail fra Musmei med bilde av dette nusselige settet. Oppskriftene hun har strikket etter er "Jakke strikket i ett stykke", "Sokker med blondekant" og "Bukse uten seler". Blonden på jakken er den samme som på sokkene. Det ble kjempefint med blondekanten synes jeg. Alt er strikket i Mini Alpakka fra Sandnes. Luen er strikket etter oppskrift fra Nøstebarn.

1 kommentarer:

Anonym sa...

Fant ikke noen mailadresse, så skriver dette som kommentar;)
Denne jakken har både jeg og mamma strikket. Begge strikket den feil, hehe. Mamma hadde noen få runder igjen da jeg påpekte at hun ikke hadde felt på bakstykket. Selv var jeg svært tilfreds med å ha skjønt oppskriften og dermed var kommet lengre enn mamma i strikkingen (var halvveis på erme nummer to). Tilfredsheten gikk brått over da vi fant ut at det var meningen man skulle felle øverst på ermene også.
Så både jeg og mamma måtte rekke opp fram til enden av første forstykke:)
Oppskriften på denne er litt uklar på fellingen på ermene og bakstykket. Tror også det er noe som blir annerledes på fellingen på ermene (felling på maske nr...)

Når det er sagt, synes jeg Myk start er en kjempefin bok. Har lyst til å strikke alt i den:) Takk for at du ikke har masse knæsje farger og motiver som svir i øynene;)

Hilsen ei fra Harstad