torsdag 19. mars 2009

NORGES FØRSTE FLASKEBOKDet er ikke alle som har bryster som oppfører seg som forventet når man nettopp har blitt mor. De fleste tenker ikke over at denne delen av kvinnekroppen kan by på problemer, og forventer at melken skal sprute i vilden sky bare det nyfødte vidunderet gaper det aller minste. Men slik er ikke verden for alle kvinner. Bare spør Margrethe Vik, hun vet godt hva som kan skje, veldig godt. Så godt at hun har skrevet bok om det. Dette kan alle som sliter med amming nå nyte godt av. Skulle du ende opp i den villfarelsen at du ikke er god nok mor fordi ammingen ikke fungerer, så  må du tro om igjen. For det er du nemlig. Du er ikke den første som har tenkt slike tanker i såfall. Det er alltid godt å lese om andre som har vært borte i de samme problemene, og som kan gi deg sine aller beste råd. 

Og jeg er den heldige fotografen som ble valgt til oppgaven! En veldig morsom jobb til og med. Jeg sitter nå igjen med en full bærepose med flasker i fasonger jeg ikke visste fantes. Frynsegode? Tror ikke det gitt... 

I gruppen til Flaskemating på Facebook kan du lese mer om boken og nettsiden flaskeposten.

Lykke til Margrethe! Måtte det bli en kioskveltare!

4 kommentarer:

Kathrine sa...

Er så enig. Har to venninner, som begge nesten så ned når de fortalte at de ikke fikk det til. Er jo ikke meningen at man skal arbeide seg i hjel for å få det til.

Barnet har det jo langt bedre med å være mett, samt ha en mor som har overskudd.

Mourie sa...

Så fantastisk bra! Savnet virkelig ei sånn bok da snuppa var nyfødd, alt jeg kan om flaskemating leste jeg meg til via internett. Fikk absolutt ingen informasjon på barsel og det virket som det var under deres verdighet å lage til mme. Gleder meg til den kommer i handel, den skal jeg ha til neste baby kommer!

Mykstart sa...

Helt enig med dere. Fint at det kommer en slik bok.
Takk for kommentarer.

Den gode feen sa...

Så supert at det har kome ei slik bok. Har aldri følt meg så mislykka nokon gong som då me måtte gje førstemann morsmelkerstatning. Han gjekk ikkje opp i vekt, og måtte rett og slett få erstatning for å trivast. Eg har nesten vore bitter på Gro Nylander som ikkje fokuserer på dette i bøkene sine :)

Heia Margrethe. Måtte dette bli ein salgssuksess utan like!

PS! Tusen takk for kjekk helsing :)