tirsdag 24. mars 2009

GUTTA PÅ KUR


Fra pupper som ikke funker til fete herrer som ikke trives med eget spekk. Når man etter år med uhemmet eting og kosing til slutt ligner på Keiko, da er det på tide å ta tak i eget disseflesk på en seriøs måte. Disse herrene så gjorde, og har begått en slankebok tilsammans, ikke Norges første, men kanskje den morsomste? Og jeg hadde gleden av å fotografere karene både før og etter. Dvs jeg fikk ikke gleden av å ha dem halvnaken i studio da de var på sitt drøyeste. Men moro var det. 

Det står skrevet på Facebook gruppen til eks tjukkasene: 

«Gutta på kur» er en bok om to tykke menn og deres vei til et lettere liv. Kim Bjørnqvist, tidligere reklamemann og nå i TV-bransjen, og Finn Bjelke, forfatter og radiohode, fant en dag ut at nok var nok. De var lei av å bryte ut i svettetokter bare de skulle løpe til bussen. De var i ferd med å gå tomme for unnskyldninger når ungene ville spille fotball.

Dette er boken for alle som vil slanke seg uten å kaste seg på ananasdietter eller ta tarmskylling med Plumbo. Det finnes nemlig ingen snarvei å ta hvis man vil ned i vekt - og beholde idealvekten. Forfatterne kommer ikke med bombastiske påstander eller kategoriske løsninger. Bare et vennlig klapp på skulderen, noen ord til trøst og et lønnlig håp om at hvis disse herrene kan gå ned i vekt, kan absolutt alle klare det.
0 kommentarer: