onsdag 17. mars 2010

LYKKEKRONE

Vi er ute på tur, Lillesmurfen og jeg, og han finner et kronestykke på bakken. Kroner man finner sånn tilfeldigvis er selvfølgelig lykkekroner. Han har nå funnet Lykkekronen over alle lykkekroner. Den  tviholdes på i bukselommen, og det er helt umulig å leie hånd samtidig.

Vi skal til å gå over et fotgjengerfelt, og jeg prøver å lose han på rett spor: Vi skal gå i selve feltet, ikke ved siden av.

Slapp av mamma, jeg har jo funnet Lykekronen, sier han beroligende, den beskytter meg mot ALT! Jeg kan IKKE bli påkjørt nå! Sier min søte lille og vakler ikke en millimeter i troen. 

Skulle ønske jeg også fant en slik krone, og trodde like sterkt.

foto:weheartit

6 kommentarer:

Anonym sa...

Har du sett Crash? Den har en av de mest hjerteskjærende scenene jeg noen gang har sett på film, når ei småjente tar ei kule ment for faren fordi hun tror hun bærer hans usynlige beskyttelseskappe. Men på grunn av en utrolig kjede av tilfeldigheter som filmen gradvis avslører, så virket den, beskyttelseskappen! Det er en scene som kommer til å stå spikret til netthinnen min til jeg ligger seks fot under torven.

Mammadamen sa...

Den Crash-scenen er hjerteskjærende. Og jeg anbefaler også filmen! Selv om jeg synes det er svært vanskelig å se filmer om barn som blir utsatt for triste ting. Kanskje vil jeg aldri orke det mer ...

Det jeg skulle si: Lykkekrone er fint! Og jeg trenger litt og veldig gjerne en lykkekrone selv om dagen:)

Gustav og Berta eli.ostgard@getmail.no sa...

Jeg har også en blogg, min er om strikking og ingen av plaggene er strikket fra mønster.
Elsker boken din MYK START, håper du lager en for viderekomne etterhvert.

Siw sa...

Åh - smelt! :) Skjønne lillesmurfen, han har jo lykkekronen! Det er vel dine siste ord som nær bringer tåre i øyet, dog ... jeg også - vil finne slik en krone. Med slike unike egenskaper. Og tro like sterkt .. Takk for dette! :) Klem

Tante Mimmi sa...

Deiligt!
Er me ikkje heldige!
Midt i travle kvardagar blir me dryssa på med hærlege komentarar!
Lukkekrone...trur eg skal leite etter ei!
Måtte kikke innom deg for eg er så spent på boka di! Må eg vente lenge???

Mykstart sa...

Mannunderveis: Nei, har ikke sett filmen. Høres heftig ut, rett og slett.

Mammadamen: Jeg har også blitt en pingle på barn og triste ting. Jeg vil igrunnen i større grad enn før, helst utsette meg for positive hyggelige ting. Lykkekrone: Give it to me!

Gustav og Berta: Så hyggelig at du elsker boken min. Jeg håper at jeg kan få lage en strikkebok til etterhvert. Jeg har mye på lager..:-)

Embla: Lykkekroner er vanskelig å finne, spesielt de som virker så sterkt som denne. :-) Men vi må ikke gi opp.

Tante Mimmi: Jo vi er heldige! Nei du må ikke vente så veldig lenge på bok, trur eg. Et par uker kanskje? Er slettes ikke helt sikker. En ting er lagerdato, men når den er i bokhandelen er noe helt annet.