søndag 14. mars 2010

HVA SKAL HAN BLI? 2

I serien hva skal Lillesmurfen bli når han blir stor, snuser han i dag på yrket statsminister. Mor synes statsminister er et mye bedre alternativ enn leiesoldat. Storesmurfen mener at skal lillebror bli statsminister, så må han jammen henge i og høre mer på radio enn det han gjør nå. Man må faktisk kunne en god del ting for å bli statsminister, for eksempel navnet på hovedstedene i mange mange land. Det holder dessverre ikke med Norge og Danmark.En statsminister bestemmer viktige ting, for eksempel at det ikke blir krig i verden. Det er faktisk noe av det aller viktigste noen kan besteme. Og Lillesmurfen skal bestemme hver dag at det ikke blir krig. I all evighet.


Mor sier amen.6 kommentarer:

Katinka sa...

Klart han ska bli statsminister! Eller så kan han kanske bli Melodifestivalvinnere? Det är för härligt att lysnna på barnens diskussioner :-) Men jag tycker att han skulle lära sig huvudstaden i Sverige också? Stor kram från KAtinka på www.farmorsbloggen.se

gunnhild sa...

1 statsminister-stemme til Lillesmurfen fra meg!!

Linda sa...

Morsomt med barn...hehe=) Jeg sender herved over min stemme jeg også, å gleder meg til han tar fatt på den store jobben!!;o) Ha ei fin uke!!=)

Dr. Borg sa...

Jeg stemmer på Lillesmurfen.

Frøken Makeløs sa...

Min makeløse nevø (5 år) har også bestemt seg for å bli statsminister, men jeg tror det primært er for å bestemme at det ikke er lov til å spise fisk. Noen er visst seg selv nærmest.. :-)

Siw sa...

Amen! ;)