søndag 7. februar 2010

LIKE A NEVERENDING STORY...


Noen ganger har dette bokprosjektet virket som en historie som aldri noensinne ville ende. Som før sagt, som overgangsfasen i Storesmurfens fødsel. Jeg var 110% sikker på at ungen aldri ville komme ut. Aldri. Helt på ordentlig. 

Jeg har sagt sikkert hundre ganger når folk har spurt hvordan det går: Jo, det nærmer seg slutten nå. Visst pokker nærmer det seg slutten. Når jeg tenker meg om så har det jo faktisk nærmet seg slutten siden den dagen jeg begynte. Stadig litt nærmere.

Men nå nærmer det seg virkelig slutten. Helt sant. Uten lyvekryss eller noe. På ekte. Da er det ingenting som lengre kan forandres eller finpusses på. Da er det ingen vei tilbakeSnart skal jeg slippe. 

foto: weheartit

9 kommentarer:

Berit sa...

Da blir det som etter eksamen. Pluttselig hører du fuglene kvitre på morgenkvisten. Blir så bra atte.

Agneta sa...

Jeg gleder meg!

Tia sa...

Så bra May!! Alt har en ende, og det er jo kjempebra når reultatet av hardt arbeid blir en nydelig storesmurf eller kjempefin bok!!
Stolt av deg:-)

AstridVU sa...

Å som jeg gleder meg på dine vegne! Tenk å være ferdig med dette her, å skrive en bok! Ta bilder til og redigere en bok.... Jøjemegdetstort! Gleder meg en god del for egen del også, faktisk - for dette regner jeg med blir boken som skal hjelpe meg igang med sying! :) KLEM

Anne sa...

Heia, heia, heia!!! No e eg ferdig med mitt prosjekt - så no e da din tur. Og eg gleder meg til å sjå boka live - det blir ein kongesuksess!

Unknown sa...

Æ skjønne dæ veldi godt, veeeldi :)
Og til tider kan man jo bli motløs av den lange tiden det tar.
Men defor er det så bra du dele det me oss, så vi kan si:
Viii veeente så lenge det tar, og gleder oss, og det e bedre at du tar dæ god tid så du blir 100 % fornøyd, enn haste avgårde, og angre på ting etter!

stor klem!!!!

Dr. Borg sa...

Skal bli digg tenker jeg. Krysser fingrene for oppløpet. (Ikke jugekors, altså. Bare vanlig tvi-tvi-kryssing) Unngå melkesyre i det kreative boksenteret og heia heia!

Siw sa...

Jeg heier på deg! Herfra til evigheten! :) Du er den flinkeste jeg vet, uten negative konotasjoner! Masse gode klemmer på deg :)

Mykstart sa...

Takk til alle som heier så friskt på meg! Det er herlig å bli heia på.