mandag 11. januar 2010

PÅ TIDE

På tide no, å føyse juleinnlegget eit stykke nedover på bloggen her. Beklager, men eg er ein smule bloggforvirra om dagen. Og er virrar rundt i ein slags innspurt på den nå etterkvart så omtalte, men enda så hemmeligholdte BOKA! Bloggforvirra fordi eg ikkje heilt kva eg skal gjere når det no kjem ut ei ny bok med håndarbeide.. og her inne er eg jammen ikkje heilt sikker på kor mange håndarbeidsinteresserte som er igjen? Har jo blitt mindre og mindre av slikt etterkvart.. med strikking..og meir smurfar og sånn.


Så det eg tenkte var å smelle til med ein ny blogg, med mest håndarbeid. Har kjøpt domenenavnet til boka, og er sååå fornøgd! Men kva då med mykstartbloggen når all strikking blir flytta dit? Kva blir då mykstart med smurfehistorier og andre skriverier om ditt og datt? Forhåpentligvis med ein del kolonihageblogging og mat til sommeren. Fremdeles heite mykstart eller nokke heilt anna?.. og legge ned mykstart? Nokken som vil sei nokke?
Og boka.. jau.. idag satt vi heile arbeidsdagen og leste gjennom manus, redaktøren og eg. Kom nesten igjennom. Eg får og lov å legge ut smakebiter på bloggen om eg vil..fra boka.. men eg har litt vegring enda kjenner eg.. vil få den ut av hendene mine heilt før eg lettar på sløret.. slik at eg ikkje lar meg påvirke om det kjem nokre kommentarar. Faktisk.. så kjenner eg at eg blir svett i hendene ved tanken på det akkurat no. Nesten det samme som å legge ut et bilde av meg sjøl naken. 

13 kommentarer:

Serafin sa...

Jeg gleder meg til å se neste bok.

Lillesnuppa mi som ble født i oktober har hele fire tepper fra Myk Start boka, som mormora har strikket. De er i bruk daglig, alle fire. :)

Mykstart sa...

Så utrolig kjekt å høre! Fire tepper er en fin liten kolleksjon det. Og heldig er dere som har en strikkende mormor!

AstridVU sa...

Fnis - du satt meg helt ut med den kommentaren om å legge ut bilder av deg selv naken på bloggen! (Spent på hvor mange nye lesere du fikk nå egentlig - av å skrive slike ord i bloggen...? Ah, statistikk - hvilken glede!) Men joda, som du sikkert vet; Heia MykStart-bloggen - med smurfehistorier og surdeigbaking og andre lure ord fra et lurt hode!

...og gurimalla så spent jeg er på den boken og de bildene og alt det jeg skal lære meg, merker jeg!!!

Elin Osa Søreng sa...

Ånei, du må ikke legge ned denne bloggen her- altfor mange rosiner i eplet til det!!!! Bare supert at det blir håndarbeidsblogg i tillegg!Dobbelt glede det! Boka Myk start ligger alltid framme her hjemme, og jeg har allerede strikka endel fra den- og har planer om flere strikkerier fra den. Super bok, med gode og lettfattelige oppskrifter! Gleder meg til ny bok fra deg :o)
Ha en flott uke, hilsen Elin

Anonym sa...

Eg synes ikkje at du skulle legge ned. Myk-Start er jo òg et synonym mange andre ting enn berre 1. boka di. Myk-start er òg fortellingne dine om den myke starten i livet til smurfane. Prøv heller å knyte den nye bloggen samman med den gamle.
Helsings
KJB

Elisabeth sa...

Du kan jo ha en håndarbeidsblogg med både Myk Start - boka og den nye boka slik at de som ønsker info om håndarbeidet i bøkene har et sted å gå.

Ellers så synes jeg du skal beholde denne bloggen med smurfehistorier og annet morsomt i tillegg.

Lykke til med innspurten!

gunnhild sa...

Åh,jeg kjenner meg så godt igjen. Ja, det er som å legge ut et nakenbilde av deg selv. Det er ditt, det er du som har laget boken. Hva om de ikke liker den - les; liker meg?
Men mykstart må jo bestå. Hva med oss ikke-strikkerne? Og hvor skal du ellers fortelle om kule støvler? Og hva skjedde egentlig med dem? ...
Godt nytt år. Og ja, det er på tide å erstatte julebloggen :)

Mykstart sa...

AstridVU og alle andre: Tenkte ikke legge ned selve bloggen, ev. skifte navn på den. Jeg kommer til å fortsette med denne. Men tenkte at det ble feil når jeg skal peise på med håndarbeid her inne.. når mange nå ikke er særlig opptatt av strikking og søm av barneklær.. var mer om navn osv..og de som da søker på myk start og kommer inn er og havner på smurfesiden as...

Men skal nok finne ut av det.

Gunnhild: Støvlettene ble kjøpt, men jeg følte meg så ekstraavagant at jeg ikke turde skrive mer om det..siden jeg tross alt ikke burde osv.. men kan uansett ikke gå med dem før det blir vår. De er italienske med lærsåler.. har aldri vært borti slikt før.. så de burde få en såle under for å tåle fuktighet.. hehe.. alt man holder på med. KJøpte også en spesialolje til sålene.. hallo.. tørr jeg noengang bruke dem mon tro?
men kule.. o ja.

gunnhild sa...

Da synes jeg at du, for å moderere nakenbildet, kan ta støvlene på ;)
Og hva med akkurat det: "Smurfesiden"?

Anemone sa...

Er det så mange som ikke er interessert i håndarbeid da? Virkelig? Synes alle mine yndlingsbloggere rett som det er syr den ene tingen etter den andre, både til sine små smurfer og til hjemmet. Eller de har strikket et vidunderplagg på 123. Hm...kanskje det er derfor de er blant favorittene mine...?

Men bare så du vet det, nå venter jeg veldig masse på boka di sånn at jeg også kan sy sånne fantastisk fine ting!! Nå sitter jeg liksom bare foran symaskinen og lurer. Så går jeg og strikker litt i steden. Fra Myk start for eksempel. Hihi.

Lykke til!!!

fru Storlien sa...

hallo! du må gå med støvlene - det er mye dårligere økonomi i å ha dem stående til pynt..Og behold MykStart, men du kan jo aknskej ha den som en link på den nye siden? Og, jeg er så spent på din bok. Lykke til!

Mykstart sa...

Gunnhild: Så du synes det du ja.. at jeg skal være naken med støvler på. :-) Igrunnen så gjør slik påkledning at man ser enda mer naken ut...Så det blir nok ikke aktuelt. Holder med naken.

Anemone: Det er nok noe i det, at de man merker som favoritter ofte har merkelig like interesser som en selv.

Fru Storlien: Hadde jeg gått med disse støvlettene nå, hadde jeg ganske snart måtte amputere et par tær pgs forfrysning. Nei, de må vente til våren. Da skal jeg klampe omkring med dem.. :-) Jeg beholder nok Myk Start ja, og linker i begge retninger. Spent er bare forbokstaven for hva jeg føler selv også.. og du som er fagmenneske og alt.. jeg er jo bare en glad amatør. Så det hender jeg tenker... lurer på hva Fru Storlien ville sagt til denne spanske løsningen her. Eller forklaringen.. kremt. Sånn er det. Lykke til du også! Jeg er spent på din også. Glad vi ikke visste om hverandre da vi begynte på disse prosjektene! :-)

Unknown sa...

Eg vil ha både smurf of strikk og deig og saum og alle andre ting. Korleis du sorterer dei er ikkje så farleg for meg. Eg finn dei nok.

Og gler meg!