onsdag 13. januar 2010

LITT DØD

Det snakkes om film, Istid, 1, 2 eller 3. Det handler om en stakkars mor som måtte hoppe i fossen for å redde livet til sitt eget lille barn. Det gikk visst ikke så bra med mor. Men håpe, det kan man jo alltid. Kanskje hun bare forsvant? Og kommer tilbake i Istid 4? 


Lillesmurfen:.. og så hoppet hun i fossen, mamma, for å redde ungen sin, og så fant de andre ungen og var snille og tok vare på den.. men moren døde ikke altså..
Storesmurfen: Hun døde.
Lillesmurfen: ... og så døde hun litt, mamma..
Storesmurfen: HALLO?? Man kan ikke dø litt! Hun DØDE!!
Lillesmurfen: Ok. Hun døde.

2 kommentarer:

AstridVU sa...

Finfine smurfer du har skaffet deg altså! Hardt og brutalt kalles det kanskje, men storesmurfen tar virkelig ansvar for utdanning av lillesmurfen... Ser for meg at tilsvarende samtale kunne funnet sted her. Lett. Men, ble spent på Istid 4 jeg nå...

Renathe sa...

Hei bare et kjapt spørsmål ut i natten! ;)
Sittet og slitt med sokkene med strikket snor til i hele kveld/natt, jeg får ikke til tåen.
Barer lurer på kvikt hva som menes med 12p rett (6 riller). Strikke 6 ganger fram og tilbake? Tåen ble helt feil.. :/ Og det ble veldig rart der bake, nesten som en liten ekstra tå, bare at den er nesten større enn der framme! :P

Sjekk gjerne ut bloggen min, nettopp ferdig med min første bukse som var oppskrift fra boka di. Tante tias :) Kjempefornøyd :)

Klem!