fredag 6. november 2009

SVINEPESTENS HERJINGER


Alle må ta sine forhåndsregler i disse forpestede tider, også beboerne i hundremeterskogen. De besluttet på et ekstraordinert skogboermøte, at utvidet håndvask ikke lengre holder som tiltak mot pesten. Nå må ALT som står i den enkeltes makt gjøres for å begrense omfanget. Nassenøff stemte imot. Jeg støtter Nasse, nå går det jaggu meg for vidt !


Tegningen fikk jeg av Tia. Hun har nok ikke tegnet den selv. Stakkars Nasse!

Ps! Smurfene var sjokkert over Tussi. De hadde aldri sett henne med sinte øyne før! Man skal være snill med vennene sine, selv om de får pest. Sånn er det bare.


4 kommentarer:

gunnhild sa...

Jeg har for lengst inntatt min plass på flåten sammen med Nasse.
... med stor tro på overlevelse :)
Og pssssst: Det er plass til flere ...

Anemone sa...

Fantastisk tegning!

Jeg er farmasøyt og er helt forskrekket over hvor mange utrolige forklaringer det finnes for å få tak i en pakke Tamiflu...

På privaten er det greit å rygge litt unna. Jeg og symaskinen har en avtale om ikke å snakke om hysteriet på fritiden. :)

Gleder meg til syboka di, forresten!

Fuglemamma sa...

Stakkars Nasse. Jeg tror vi hadde svineviruset på besøk her i heimen, men selv om vi var fire stykker som har vært forkjølet er det bare en av oss som ble skikkelig influensasyk, og selv det var ikke så veldig alvorlig. Så selv om noen få dessverre blir veldig syke så får vi prøve å beholde fatningen alle sammen - og være flinke til å vaske hendene. Ha ei god helg May!

Tia sa...

He he det var det første eg og tenkte da eg såg denne: Også TUSSI???? Så slem i blikket.
Liksom at Nasse kan hjelpe for at han er ein gris??