fredag 9. mai 2008

Se så fine!

På en bloggrunde kom jeg over disse 2 jakkene på Ninas blogg. Veldig veldig fine! 
Denne er strikket i Cashmirgarn fra Pinnsvin design, som er en drøm å strikke med.
Og deilig for baby å ha på seg. Jeg har faktisk aldri hatt labbene mine på et mykere garn enn dette. Derfor ble også navnet på jakken Mykeste Myke jakke.


Her er en variant av Kinajakken strikket i Mirasol fra Du Store Alpakka.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Ja, nydelig jakke - og nydelig farge! Gikk inn for å se nærmere på kasjmir-garnet på hjemmesiden til Pinnsvin design, men kan du/noen/Nina...? si om det er brukt 2 ply eller 4 ply-garn? Og hvilket fargenr? Pinnsvin Design skriver også at det er brukt 4 ply-garn på jakka i Myk start. Stemmer det? I tilfelle, er det ikke bedre å bruke 2 ply til baby, siden det er tynnere garn(om jeg da har forstått det rett, vet ikke hva "ply" står for...)

Hilsen Lyst-til-å-herme-dame

Mykstart sa...

Hei. Ja det er brukt 4 ply i jakken Mykeste Myke. Helt rett at 2 ply er et tynnere garn, det er som Nøstebarn sitt merinoull ca.Vet ikke helt hva ply står for. Men det skal jeg prøve å få sjekket ut. Begge er kjempefine til baby, du får bare en litt tykkere jakke ( med 4 ply) som er superduper til høstm vinter vår babyer. Bruker du det tynneste garnet må du evt regne om oppskriften på jakken. Skal prøve å finne ut fargenr på fargen for deg også. Det er fint at man kan inspirere hverandre rundt på bloggene.

Anonym sa...

Hei.
Jeg har brukt 4ply, mener det står for hvor mange tråder det er i garnet. 4ply er 4 tråds. Har brukt fargen C08 lys rosa. Jakken ble veldig lett og myk selv om den er strikket i den tykkeste...
Nina