mandag 11. oktober 2010

MEST INSPIRERENDE

For en liten stund tilbake fikk jeg en utrolig hyggelig award fra Flinkepike. Veldig stas at noen synes at jeg og bloggen min er inspirerend. Jippi! Tusen takker for det!

Så er det jo sånn med slike priser, at man skal ikke bare sitte og nyte den og seg selv. Neida, man skal gi den videre til en annen. Til en som har inspirert mottakeren, i dette tilfellet meg. Jeg har tenkt frem og tilbake og frem og tilbake. Og stadig vekk kommer jeg tilbake til Mammadamen. Så derfor blir det henne og bloggen hennes som får denne av meg.Juhuu!


Og hvordan og hvorfor har så Mammadamen inspirert meg? 
-Fordi hun blogger regelmessig, jevnt og trutt. Som jeg stadig drømmer om å gjøre, men ikke helt får til.
- Fordi hun skriver korte og poengterte innlegg om det lille livet i mammaboblen og det store livet utenfor.
- Fordi hun stadig vekk linker til andre spennende blogger, nettsider og diverse som er midt i blinken for meg.
- Fordi bloggen stadig vekk forandrer seg litt og litt, en liten ny overaskelse her og der.
- Fordi hun faktisk er ganske så god til  å fotografere. Tar hun ikke bildene selv, så finner hun alltid en relevant illustrasjon annet steds.
- Fordi jeg ofte tar meg selv i å skrive laange kommentarer hos henne, ofte mye lengre enn innlegget det er skrevet til. ( Og ofte når jeg egentlig burde gjort helt andre ting, som  skrevet på min egen blogg fex.)
-  Fordi jeg er veldig enig med henne i mye og ganske uenig med henne i noe.
- Rett og slett fordi hun har en superinspirerende blogg som bare blir finere og finere! 

Send videre til den bloggeren som inspirerer deg absolutt mest og lag en beskrivelse på hvorfor du har valgt akkurat denne, helst med bilder. Du får KUN sende den videre til EN, for det skal jo henge høyt at akkurat den bloggeren inspirerer deg absolutt mest av alle i denne store fantastiske bloggvrimmelen. Den bør naturligvis helst ikke sendes tilbake til den du har fått den av. 

Link tilbake til Kreativimpulsiv. Her vil Awarden sin reise gjennom Blogglandia dokumentere, slik at de som lurer på hvem andre som har fått den "ære" lett kan finne ut av det.
.

6 kommentarer:

Unknown sa...

Så kjekt å sjå at du fekk gitt den videre da :o)
Virke som ein kjempeflott blogg, som eg glede meg te å kikka nærmare på!

Ha ein superduper dag videre :o)

Mammadamen sa...

Kjære May, gratulerer med flott og velfortjent award. Og tusen, tusen takk for at du gir den til meg! Jeg leste dette innlegget på jobb i dag, og siden har jeg med jevne mellomrom tenkt på de fine ordene og blitt glad. Og så er det så utrolig fint å få tilbakemelding på det man bruker så mye tid på. Og de lange kommentarene dine synes jeg forresten er veldig givende å få!

Jeg øsnker deg en flott kveld. Nå må jeg tenke på hvem jeg skal gi denne fine awarden videre til:-)

Klem Mammadamen

Siw sa...

Så fint, May :) Jeg syns helt klart du inspirerte meg til å begynne bloggen, men også til å fortsette å skrive! Jeg er enig i at mammadamen er en fin blogg, også. Spennende å se hvem hun vil gi prisen til!

Gneis sa...

Velfortjent award! :)

Villblomsten sa...

Da skal jeg titte innom mammadamen :-)

Katrine sa...

Etter å ha fortalt min mor at jeg var gravid fikk jeg boken din i gave. Som nybegynner med strikkepinner var det en utrolig flott bok å lære fra. Klærene var supersøte og inspirerte iallefall denne damen til å strikke mye babyklær. Nå er det 1 mnd igjen til den lille kommer og samtlige klær jeg har strikket til henne kommer fra denne boken. I tillegg er det blitt endel gaver til venninner sine barn. En superflott bok! Ble så glad når jeg kom over bloggen din og fikk mulighet til å skryte personlig. Ser jeg etterhvert kan ta skrittet videre til symaskinen. Det er kanskje ikke så vanskelig det heller?