onsdag 21. juli 2010

FERIE I NORD

Endelig er vi på nett her i nord. I nord her vi er på ferie nå. Ferie med melk fra gården, fisk fra sjøen og heimelaga brød kvar enda dag. Livet er fint. Livet er spennende. For hvordan går det egentlig etterhvert med 7 barn i alderen 1-10 år inne i et ganske lite hus en ukes tid? Hvordan går det med hodene til de voksne? Vil vi trenge ekstra ferie etter dette? Følg med, følg med.  Har dere det fint på ferie folkens? Hva driver dere med?

9 kommentarer:

Jill sa...

Jeg syr, inspirert av boken din :) det begynte med en fikleklut, så ble det bukse til babyen min av genseren til pappaen hans med flekken jeg ikke fikk bort, så en fikleklut til og siden det var så gøy med små lapper og bånd laget jeg verdens søteste sovepose med pute festet med borrelås til min niese sin bamse, av gamle bukser og t-skjorter og pysjamaser, og så en helt genial stelleveske mye bedre enn de i butikkene. Det gamle grønne hånkleet ble dødstøft med blomsterstoff på endene!

Ja, jeg brukte visst ikke så mange av oppskriftene dine men det er kanskje nettopp noe av poenget med boken din - masse inspirasjon og ideer og en slags selvsikkerhet på at det jo ikke er holus pokus! Takk! Før trengte jeg oppskrifter til alt!

(skjønt mannen min vil ha symaskinen bort fra spisebordet)

Mykstart sa...

Så kult! Jaa det er akkurat det som er så topp, når noen blir inspirert og syr i vei og skjønner at det ikke er så vanskelig. :-) Kjør på! Jippi!

Mette sa...

He he, de er inne for eit eksperiment skjønar eg. Her har det også vore mykje ungar på ein stad. 5 dagar gjekk drivande raskt og alle var glade med 3 vaksne og 6 (7ungar inkludert naboens). Etter det var vi 17 stk med smått og stort på ei anna hytte. Eit himmelrike for ungar er det i alle fall.

Linda sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Mykstart sa...

Mette: Litt blanding mellom himmelrike og anna her. Men slik er det velalle plasser. 17 stykker er jo mange... no komme det ein onkel til også.

Linda. Jeg har svart deg på mail.:-)

Alt godt sa...

Eg unner dokke godt ver, iallfall, når dokke er så mange i same hus! Vi er ferdige med vår nordlege ferie, mi venninne i Bodø lo då guten min sa til henne: Nå skal vi til Nord-Norge, då vi dro frå henne. Nord-Norge for oss er nemleg eit heilt spesifikt sted, det ligg mellom Finnsnes og Karlstad. Det er det som er Nord-Norge. :-)

Akkurat no er det jobbeveker i Oslo, neste helg tek eg ein svipptur til Sverige for å vere i eit bryllup, før vi reiser til Paris 2. august. Fin ferie!

Kardemomme sa...

Heisann May :))Du er sikkert på ferie for øyeblikket, og forhåpentligvis har det flott!
Ville bare liste meg innom for å fortelle at jeg så boken din i Købehavn. Var innom Arnold Busch bokhandel og lette etter interiør/hobbybøker da jeg plutselig så boken din der :))
Så gøy! Gratulerer :))Klem fra Kardemomme :))

Kardemomme sa...

Hei igjen May..Jeg ble plutselig usikker her, men mener bestemt at det var Myk start som stod i bokhylla! Det var litt følelsen av å komme hjem da jeg så den hihi!!
Koselig for deg med denne anerkjennelsen! Vel fortjent!
Ha en fin søndag! klem fra Benedicte :))

mimmi-leone sa...

fin blogg du har, havnet tilfeldigvis inne på din side.

legger deg til min, da jeg har lyst til å følge med på spennende prosjekter.

Hilsen Mimmi-Leone