onsdag 7. april 2010

NOEN GANGER

.. er ting bare så mye mer vanskelig enn de trenger å være. Jeg holder på å lage en ny blogg til Sikksakk. Og så stopper det heelt opp, fordi jeg ikke får lagt inn bilde i headeren. Jeg mener at jeg gjør alt riktig her inne på blogger. Så hva i hekken er det som ikke stemmer da?? Og jeg tar ikke sjansen på å lage hele bloggen, med dill og dall og så er det noe krøll i html-kodene.. og plutselig så ryker hele skiten avgårde på ei fjøl. Så jeg forsker videre. Det må da for pokkers løse seg? Har noen gode innspill, så kom så med dem uten å nøle. 

Sikksakk begynner å bli omtalt på et par blogger rundt om, det rapporteres også om utstilling i vindu i en bokhandel. Og gjett hva? Jeg fikk rapport fra forlaget om at 500 bøker var borte fra lageret nesten før de var kommet inn. Helt aldeles fantastisk er det! 

Jeg er ganske glad for det. Og litt sur for det med bloggen. 

6 kommentarer:

Veronica sa...

Og jeg, jeg har bestilt boken i dag- endelig!! Kan ikke vente nesten!:)

Linda sa...

Gratulerer med boksalget:-)

Kjedelig med disse html-kodene når man ikke får det til...

Lappesola sa...

Sjekk om bildefilen har æ,ø, eller å i seg. Da blir det bare tull.

Håper du finner ut av det.

Hilsen Sol

Mammadamen sa...

Og husk at du kun kan laste opp gif- og jpeg-filer til blogger:-) Filnavnet kan forvørig heller ikke ha mellomrom i seg.

Så stas med boksalget. Graulerer!

Silje sa...

Hei
Jeg fikk boken i posten i går, og jeg gleder meg veldig til å sy nå. Gamle ullklær, linbukser og skjorter er hentet fra loftet:)
Veldig fint at det er en liten syskole med og at det er så bra forklart, og de små historiene gjorde den gøy å lese. Så fin bok!!

Tina sa...

Hei! Gratulerer med ny bok. Redebyggeren i meg synes det går litt tregt å kun strikke barneplagg (ettersom jeg foretrekker tynne pinner). Det går kanskje raskere å sy, men sy kan jeg jo ikke... Har kjøpt boka og sydd kjole av et putevar, har ingen jenter, men det ble fin nok til gave ;). Ser du holder strikkekurs av og til, tror nok det er marked for et sykurs også :). Jeg er sikkert ikke den eneste som klør meg i hodet av skråbånd og glidelåser. Nydelig bok i alle fall og veldig fin inspirasjon. Lykke til med bloggen!