onsdag 28. oktober 2009

JEG FORSVINNER IKKE

Neida, jeg forsvinner ikke. Jeg er her, jeg. Like ved siden av meg selv. Hele tiden. En rar følelse, det der, å være ved siden av seg selv. Og det å ha noe hengende over hodet sitt som man bare venter på skal dette ned. Med en aldri så liten katastrofe som resultat. Jaja.

Smurfebestefaren har kommet ilende til for å være aupair i smurfeheimen. Og det skal jeg si er fantastisk. Virkelig. Å ha noen som følger og henter Smufene til skolen, rydder og lager middag. Dett kan jeg fort venne meg til.

Disse dagene har jeg murt meg inne på loftet vi har på kontoret. Dårlig med nettilgang er det der, og ingen som forstyrrer. Jeg som er nemlig en kløpper på å la meg forstyrre. Og det kan jeg bare glemme der oppe på loftet. Selvsagt kan jeg drømme om lysere tider, der jeg ikke har noe hengende over hodet. Lyse tider der jeg sitter å hekler, strikker og synger. Men jeg kan ikke hekle, og jeg vet av erfaring at da savner jeg å ha noe hengende.

Sånn. Nå skal jeg gå opp dit og mure meg inn igjen. Det har helt klart flere fordeler med å sitte innesperret. Man blir ikke smittet av svineinfluensa der oppe.

Så sånn er altså livet her. Forfatter som vandrer ved siden av seg selv med innbilte katastrofer hengende over hodet. Som drømmer om lysere tider, og har en smurfebestefar som au-pair.

Noen andre som vandrer ved sin egen side senhøstes?

9 kommentarer:

Mammadamen sa...

Så fint å få hjelp av en snill bestefar!

Jeg kjenner meg forøvrig godt igjen ... føler ikke bare at jeg vandrer ved min egen side, men at jeg hesebleser hastende etter. Innimellom har jeg klypa på frakkekanten, men så glipper den igjen. Hmm .. bør noe endres ...

Lykke til i hulen din med prosjekt og bok - gleder meg til resultatet. nå skal jeg forøvrig hjemmejobbe i sofaen, og prøve ikke å suse mer virtuelt rundt omkring :-)

Mammadamen sa...

PS veldig glad for at du kommer tilbake, forresten:-)

AstridVU sa...

Må bare slenge meg på Mammadamen her! Kos deg med bestefarsmurfeaupair, med bokprosjektet (guri som jeg gleder meg!) og med din antisvineinfluensahule. Mange fine ord her nå, merker jeg... :)

PS: Jeg har anbefalt bloggen din i et av mine siste innlegg, just so you know! Flere må få med seg smurfeverden din!

Alt godt sa...

Slike bestefarar er verd å ha! Vi har ein som køyrer buss, han er også gull verd. :D Stor stas å køyre tur - retur vestlandet med bestefar i buss.

Anne sa...

Heia, heia i innspurten!

Tia sa...

Eg vil også være med i heiagjengen.
Heia May, heia May, heia May!

pepperkverna sa...

Hei May,
Er innom bloggen din med jevne mellomrom, og det er morsom lesing! Og så plutselig begynte jeg å lure på om vi har hatt barn i samme barnehage for noen år siden? Et hyggelig gammelt hus med hage, midt i byen....? Uansett, lykke til med boken, det ser ut som et spennende prosjekt! Hege

Mykstart sa...

Takk til alle søte som heier!

Pepperkverna: Hege! Hei! Ja vi har vi hatt barn i samme barnehage. Måtte se litt rundt før jeg fant ut hvem du var. Og så morsomt at du er innom her hos meg!

Elin Osa Søreng sa...

Hei og hå, så artig at det er en til bok på gang! Myk start har jeg alltid fremme, har den til og med ofte i veska når jeg skal bort! Har strikka endel fra den allerede, og mer skal det bli! Pass bare du på å holde deg rett under, så det som henger over lander midt i planeten! Da blir det ingen katastrofer å snakke om, og resultatet blir glimrende ;o)
Heia, heia- på kottet!
Ha en god natt, og en god uke! Hilsen Elin