onsdag 11. februar 2009

BLODKOKONG

Mødre som prinsesser må noen ganger på do på dass på første plass, utrolig men sant. Jeg hadde ikke før fått satt stumpen nedpå før det stod en liten smurf og steppet frenetisk ved siden av meg.

"Mamma! Jeg er veeeeldig tissetrengt! Skynd deg!" Selvfølgelig skynder mamma seg det beste hun kan, for hun vet jo at små smurfer enda ikke har full kontroll på alle kroppens funksjoner.

Jeg har ikke før fått reist meg, og langtfra fått trukket ned før han har kilt seg inn på plass bak meg. Der blir han ikke lenge, for han spretter tilbake som om han har sett selveste dodraugen.
Han har derimot sett snurten av dopapir med en dæsj månedlig mammablod. Smurfekompaniet er selvfølgelig informert om den kvinnelige syklus, og har spurt og mast seg gjennom alt av bind, truseinnlegg og tamponger. De har fått mammas helt naturlige, rolige svar..ja den skal i trusen, og den lille der med hyssing den skal et helt annet sted. Nei pappa bruker ikke truseinnlegg, og helt riktig, det der heter tam-pong. Og ja du kan godt få bruke en til fender på legoracerbåten din, men den blir nok litt rar når den blir våt...

Men tilbake til det helt naturlige mammadopapiret som Lillesmurfen mistet pusten av, han står presset opp mot veggen med ansiktet vendt bort i avsky:

"ÆSJ!!!! Mamma!! Har du glemt å putte oppi en blodkokong???"

Vi blir nok nødt til å ta en runde til med navn på kvinnelige intimremedier, og gjenta etter mamma nå: Tam-pong!


5 kommentarer:

sjeroks sa...

haha.. pent ord da:)

Anonym sa...

Hahahaha...morsomste historien jeg har lest på lenge. :)
Alt barn finner på å si. :)

Anonym sa...

Herlig!

Unknown sa...

Morsom historie :-)

Blogger sa...

Haha... jeg sitter og ler høyt her i Trondheim :-) "Blodkokong"!!!! Hvor får de det fra? Kjempebra!