mandag 11. oktober 2010

MEST INSPIRERENDE

For en liten stund tilbake fikk jeg en utrolig hyggelig award fra Flinkepike. Veldig stas at noen synes at jeg og bloggen min er inspirerend. Jippi! Tusen takker for det!

Så er det jo sånn med slike priser, at man skal ikke bare sitte og nyte den og seg selv. Neida, man skal gi den videre til en annen. Til en som har inspirert mottakeren, i dette tilfellet meg. Jeg har tenkt frem og tilbake og frem og tilbake. Og stadig vekk kommer jeg tilbake til Mammadamen. Så derfor blir det henne og bloggen hennes som får denne av meg.Juhuu!


Og hvordan og hvorfor har så Mammadamen inspirert meg? 
-Fordi hun blogger regelmessig, jevnt og trutt. Som jeg stadig drømmer om å gjøre, men ikke helt får til.
- Fordi hun skriver korte og poengterte innlegg om det lille livet i mammaboblen og det store livet utenfor.
- Fordi hun stadig vekk linker til andre spennende blogger, nettsider og diverse som er midt i blinken for meg.
- Fordi bloggen stadig vekk forandrer seg litt og litt, en liten ny overaskelse her og der.
- Fordi hun faktisk er ganske så god til  å fotografere. Tar hun ikke bildene selv, så finner hun alltid en relevant illustrasjon annet steds.
- Fordi jeg ofte tar meg selv i å skrive laange kommentarer hos henne, ofte mye lengre enn innlegget det er skrevet til. ( Og ofte når jeg egentlig burde gjort helt andre ting, som  skrevet på min egen blogg fex.)
-  Fordi jeg er veldig enig med henne i mye og ganske uenig med henne i noe.
- Rett og slett fordi hun har en superinspirerende blogg som bare blir finere og finere! 

Send videre til den bloggeren som inspirerer deg absolutt mest og lag en beskrivelse på hvorfor du har valgt akkurat denne, helst med bilder. Du får KUN sende den videre til EN, for det skal jo henge høyt at akkurat den bloggeren inspirerer deg absolutt mest av alle i denne store fantastiske bloggvrimmelen. Den bør naturligvis helst ikke sendes tilbake til den du har fått den av. 

Link tilbake til Kreativimpulsiv. Her vil Awarden sin reise gjennom Blogglandia dokumentere, slik at de som lurer på hvem andre som har fått den "ære" lett kan finne ut av det.
.

fredag 8. oktober 2010

HARDE BUD FOR MYKE GUTTER

En lykkelig liten fyr kom hjem en fredag ettermiddag. Hei mamma, jeg skal ut og leke etterpå. Så hyggelig, svarte jeg. Hvem er det du skal ut med da da? To jenter i klassen, den ene skal overnatte hos den andre rett borti her. Hun ene skulle bare hjem og hente tingene sine først, og så kommer de og ringer på her hos meg.

Vet du hvor solbrillene mine er, mamma? Jada, de ligger i gangen. Er det greitt at jeg tar litt gele i håret? Selvfølgelig, bare forsyn deg vennen min. De nye skoene mine, mamma, trenger de ikke å pusses litt? Kan jeg gjøre det nå? Hvor mye har klokka blitt mon tro?

Solen gikk ned. Luggen ventet seg flat. Gutten likeså. Det eneste som skinte hos oss den kvelden var skoene.

Jeg kunne sagt det, men lot det være. At dette, kjære venn, var en aldri så liten smakebit på blåttblått fredagshjerte.