søndag 26. september 2010

SMÅ MODELLER SØKES

JEG HAR NÅ FÅTT DE MODELLENE JEG TRENGER I DENNE OMGANG! TUSEN TAKK FOR SUPER RESPONS!
Jeg trenger et par søte små fotomodeller til en bok jeg holder på å fotografere for tiden. Gjerne noen som liker å bli tatt bilder av, og som trives ed det. Det er klær som skal fotograferes denne gangen. 

1. Gutt 1,5 år. dvs er han 2 år, bør han ikke være så alfor stor. 
2. Pike ca 4 år. 

Betaling er for oppdraget er 1 bilde eller 2 samt  en bok når den er ferdigtrykket.

Dagtid torsdag eller fredag er satt av til fotografering.

Har noen lyst å være med på dette, så send meg en mail med et lite bilde på mayb-la@frisurf.no

Noen som kan tenke seg dette?

May

mandag 13. september 2010

SIKKSAKK OG JULEKULER

Søndag førstkommende på Operaen, 19. sept kl. 11, skal jeg være med på Oslo Bokfestival med Sikksakk. Morsomme Kristin Skogheim skal intervjue Arne & Carlos om fornying av julekuler, Annemor Sundsbø om ny vri på norske votter og meg om redesign. 

Klokken 14 skal jeg så sitte med symaskine i selveste Gyldendalhuset. Jeg kommer til å sy noen av modellene fra Sikksakk. Ta gjerne med symaskin du også om du har lyst å sy litt. Eller kom innom for en kopp kaffe og en sy-og-redesignprat! 

Ta turen til sentrum i helga, det skjer mye for både liten og stor!  

Sjekk progremmet HER

fredag 10. september 2010

FREDAGSBLUES

Fredager er vår skiftedag. Da skifter smurfepappaen og jeg på å ha barna våre. Vi har dem en uke hver. Idag dro de til pappaen. Som heldigvis ikke bor så langt av sted. Bare et par små minutter borte i veien her. Hadet mamma, sa de da de dro så glade til skolen. Vi sees om en uke, sa de. Så lett som bare det. En uke svarte jeg, jeg håper da jeg ser snurten av dere før det? (For en uke kan være ganske lang. Og en uke kan være ganske kort. Alt ettersom.) Det gjør vi sikkert, mamma! Hadet bra så lenge da!

Ja. Jeg skal ha det bra så lenge. Det skal jeg. Selv om jeg er fylt til randen av fredagsblues. Fredagsblues for skilte mødre.