onsdag 2. september 2009

KATTENAVN

Idag skulle eg fotografere alle de som skal spele kattar i forestillingen CATS på Chat Noir. Alle måtte skrive navnet sitt på et ark, så skulle eg ta et bilde av dei mens de holdt arket foran seg. Slik skal eg kunne klare å finne ut kven som er kven, og alle får rett navn i katalogen.

Sistemann inn var Toralv Maurstad. Sjå her har du et ark, fint om du kan skrive navnet ditt på det slik at eg klarer å sette rett navn på bildet ditt etterpå.....seie eg til han, kjekk og kvikk.. ehhh...eller kanskje ikkje.. eg trur faktisk eg skal klare å huske navnet ditt uten det arket.

Det finnes kanskje mennsker i Norge som ikkje veit kven han er? Eller? Vel er eg til tider dårlig på navn. Men ikkje så dårlig.

3 kommentarer:

AstridVU sa...

Hehe - jeg er sikker på han tok det med et smil :) Men joda, jeg kjenner folk som faktisk er *så* dårlig til til å gjenkjenne 'kjendiser' og folk absolutt alle vet navn på. Gir en god del morsomme situasjoner da, så jeg håper det ikke bedrer seg egentlig :)

Mykstart sa...

Jeg tror faktisk ikke helt at han fikk det helt med seg.:-) Men det gjorde jeg, sann.

Makrellskyer sa...

Hehe :)

Du så ikke på den episoden av Norske talenter da Thomas Giertsen spurte om hun samejenta kunne synge joiken hans? :) Hun var kjempesøt og sa at det kunne hun vel, men... hva var det han het?! :) Da lo alle og hun fikk applaus :) Du hadde nok fått det du og om du hadde vært på tv ;)