mandag 13. oktober 2008

SMAKEBIT



Signe Marie heter hun. Vakkert og poetisk. Hun er lillesøsteren til en jente i barnehagen. Hun har en skikkelig strikkebestemor som har laget mye fra Myk Start. Her er "Bestemorteppe" , "Lillestakken" og  jakken fra "Tante Tias to delte dress" Alt er strikket i tynn alpakka.

Den gule jakken på det øverste bildet er "Mykeste Myke jakke 2" strikket i Babysilk fra DSA. Førøverig en helt fantastisk gulfarge, dempet dus. Babyen blir ikke  påskekylling i denne fargen. Ermene er strikket i rettstrikk/riller, en fin variant om man vil ha noe enklere.

Nå gleder jeg meg til å møte folk som skal på strikkekurs på torsdag. Det er meldt på 10 stykker, vi har 2 plasser ledig foreløpig. Spennende blir det.

torsdag 9. oktober 2008

UNGKAREN

Det er ikke bare strikkevotter og babyer jeg fotograferer! :-)   Noen ganger dukker det slike som dette opp også. Og jeg har selvsagt ikke noe som helst imot det. Mye mer selskap er det også i slike enn i votter og garnnøster. (Babyer er det alltid hyggelig å fotografere da) Når i tillegg den superhyggelige og dyktige stylisten Kåre Jonny er tilstede for å overvåke at ikke et hårstrå ligger feil og at klærne er tatt riktig på, ja da synes jeg når dagen er omme, at jeg har hatt en riktig så fin dag på kontoret.


Om du vil, kan du dra til Brasil med denne fyren, han skal nemlig være programleder på neste utgave av "Ungkaren". Så er du single, litt over middels eventyrlysten og liker tanken på å være på tv, gå inn på tvNorge sine nettsider og meld deg på. (Obs! Det er ikke han her som er ungkaren altså!)

tirsdag 7. oktober 2008

MINNER OM STRIKKEKURS PÅ SØMMELIG


VIl minne dere på babystrikkekurset på Sømmelig.

Det blir kjempegøy! Se mer informasjon lengre nede i bloggen. 

GREASE PÅ TVNORGE.


Jeg liker igrunnen jobben min ganske godt. Fordi den er allsidig og jeg får møte nye mennesker stadig vekk. Nylig hadde jeg denne gjengen i studio. 14 spente deltakere som hadde kommet til "finalen" i utvelgelsen til Danny og Sandy i Grease musicalen.

En hel dag med med folk med lopper i blodet og stjerner i blikket. Kjempegøy var det. Og jeg lurer jo veldig på hvem som går videre?

Jeg som ikke pleier å følge med på slike program, er faktisk spent på hvem av dem som vinner.
Og jeg kommer garantert til å svinge innom på onsdagskveldene når de skal synge og danse igjen.

Jeg ønsker alle lykke til!

torsdag 2. oktober 2008

TV2-FOR SISTE GANG...TRUR EG:

Nå skal jeg ikke prate mer om min tv-opptreden. Livet må tross alt gå videre!:-) 

Men for de av dere som har lyst å se, så kan dere det HER.

(Selv har jeg ikke turt å se det på det enda..!)